İşte Merakla Beklenen OnePlus 6T Çıkış Tarihi - Haberler - indir.com

İşte Merakla Beklenen OnePlus 6T Çıkış Tarihi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-08 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Amiral gemisi katili olarak nitelendirilen OnePlus şirketinin yeni modeli hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Yeni cihaz olan OnePlus 6T’nin iddialı özellikleri yanı sıra uygun fiyatla pazara giriş yapması beklenirken şimdi ise bu cihazın çıkış tarihine dair detaylar ortaya çıktı. Bir süredir teknik detaylar ve tasarımı noktasında bilgi sahibi olmaya devam ettiğimiz modelden yeni gelişmeler mevcut. 17 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan bu modelin çıkış tarihi ise Amazon Hindistan üzerinde gözüktü. Amazon Hindistan servisi üzerinden ön siparişlere açılan cihazın 30 Ekim’de ön siparişlere açılacağı gözüküyor.

OnePlus 6T Çıkış Tarihi

Modelin ön sipariş tarihi ardından 1 Kasım 2018 ile beraber telefon pazarındaki yerini alması bekleniyor.  Amazon’da yer alan ön sipariş sayfasında ise ayrıca cihazın USB C bir kulaklık hediyesi bulunacağı da gözüküyor. Teknik detaylar tarafında ise OnePlus 6T modelinde amiral gemisi serilerde yer alan Snapdragon 845 işlemcisini göreceğiz. Su damlası çizgisine sahip çentiğe sahip olacak bu modelin 6.4 inçlik AMOLED bir panele sahip olması bekleniyor. Bu ekran ise 1080 x 2340 piksel bir çözünürlük sunarken 19:9 ekran kasa oranı ile dikkat çekiyor. Hem ekran hemde özellikleri ile dikkat çeken bu modelin 6 ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip olması düşünülüyor.

Ayrıca çift kameraya sahip olacak olan OnePlus 6T modelinin 256 GB’a kadar dahili depolama alanı sunması da bekleniyor. Cihaza enerji verecek olan pil kapasitesi ise 3700 mAh seviyelerinde belirlenmiş durumda. 17 Ekim ile beraber tüm özellik ve detaylarına resmi olarak erişeceğimiz bu modelin ekrandan parmak izi teknoloji özelliği de barındırması bekleniyor. Cihazın sunmuş olacağı bu üst seviye teknik detaylar ile fiyat etiketi tarafında ise kullanıcı dostu olması bekleniyor.





PAYLAŞ