İşte karşınızda 2019 BMW 3 serisi ve özellikleri - Haberler - indir.com

İşte karşınızda 2019 BMW 3 serisi ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-03 11:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Önceki günlerde ortaya çıkan bazı sızıntı görselleri üzerinden kendisiyle ilgili ilk değerlendirmeye yapma fırsatına eriştiğimiz 2019 BMW 3 Serisi,  Paris Otomobil Fuarı'ndaki yerini aldı. 

İşte karşınızda 2019 BMW 3 serisi ve özellikleri

G20 kod numarası ile F30'un yerini alan yeni jenerasyonu, çok daha dinamik ve büyütülmüş olan bu otomobilin en büyük rakibi C-Serisi'ne verebileceği cevaplar da merak ediliyor. Özellikle uzunluk, aks mesafesi ve genişlik gibi parçalarının tamamında ileri gidilen 3 Serisi'nin iç yaşam alanında da bizleri daha ferah bir deneyim bekliyor olacak. Önümüzdeki yıl itibariyle kademeli olarak yurt dışı satışlarına başlanacağı da açıklandı.

BMW, Google'dan İntikam mı Alıyor?BMW, Google'dan İntikam mı Alıyor?

Motorları

BMW, motor tarafında Avrupa pazarında beş farklı opsiyon ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İçerisinde şarj edilebilir hibrit modelinde bulunmasından ötürü fazlasıyla önemli olan bu seçenekler içerisinde dizelin de varlığını devam ettiriyor olması meraklı kişileri mutlu edecek. Motorların giriş seviyesine bakılınca karşımıza 320i'de yer verilen 181 beygir, dört silindirli ünite karşımıza çıkıyor. 330i'de yer verilen 2.0 litrelik dört silindirli makine, 255 beygir güç ve 400Nm tork gibi rakamlarla asfaltı ağlatacak.

En üst noktada makine, 3.0 litrelik turbo altı silindir, 382 beygir ve 500 Nm tork değerleriyle hizmet veriyor. BMW'ye göre bu versiyonun 0'dan 100'e hızlanması 4,2 saniye sürüyor. Ailenin yenilikçi üyesi olan bu araç, karşımıza şarj edilebilir hibrit versiyon 330e'nin ise 2020 yılında satışa sunulması bekleniyor. Kaputun altında yatacak dizel seçenek ise üç parçadan şekilleniyor. 310d, 320d ve 330d gibi seçenekler ile pazarlarda yer alacak. Bu motorlar sırası ile 150 beygir, 190 beygir ve 262 beygirlik güç üretecek. Dizel ve 4x4 kombinasyonun bir arada sunulacağı tek parça, Avrupa pazarı özelinde 320d olacak. Altyapı konusunda ise arkadan itiş ve dört tekerlekten çekişli seçenekleri bulunan 3 serisinin şanzıman seçeneği 8 ileri otomatik üzerinden şekillenecek.

BMW 3 serisi ön bölümde iki kademeli yeni çizgiden faydalanıyor. Arka tarafında ise X2'den gördüğümüz tasarımını uygulamayı tercih etmiş. FULL-LED yapısında olan far grubu ile opsiyonel olarak adaptife de terfi ettirilebiliyor.


BMW ve Microsoft İş Birliği İle Araçlara Skype GeliyorBMW ve Microsoft İş Birliği İle Araçlara Skype Geliyor
BMW, Park Yeri Uygulaması Parkmobile'ı Satın AldıBMW, Park Yeri Uygulaması Parkmobile'ı Satın Aldı

PAYLAŞ