İşte iPhone X Mini Sayılabilecek iPhone SE Plus Konsepti - Haberler - indir.com

İşte iPhone X Mini Sayılabilecek iPhone SE Plus Konsepti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-28 14:00:33
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın yeni amiral gemisi serisi tanıtılmadan önce yeni cihazların tahminleri doğrultusunda birçok çeşitli konsept gördük. En nihayetinde tanıtıldı ve gündeme oturan isim ise iPhone 8 ailesi yerine onuncu yıla özel çıkartılan iPhone X modeli oldu. Ancak konsept çalışmalar yinede bitmedi ve iPhone SE Plus adlı hazırlanan bir çalışma ile iPhone X mini modelini görüyoruz. iPhone X modeli sunduğu teknik detayların yanı sıra etkileyici tasarım ile birçok kullanıcı cihaza yoğun bir ilgi göstermişti. Ancak bu yeni model oldukça büyük bir ekran yapısına sahip olduğundan ötürü daha ufak bir modelinin olması kullanıcılar tarafından istenebilirdi.

Ünlü tasarımcı Curved tarafından ise hazırlanan konsept tasarım tamda ufak boyutlu iPhone X modeli bekleyen kullanıcılar için diyebiliriz. iPhone SE Plus olarak adlandırılan bu cihaz normal modelde olan 5.8 inçlik ekranın yerine 4.7 inç büyüklüğünde bir ekran tercih ediyor. Özellikle ufak ekran seven Apple hayranları için bir telefon olan bu cihazda iPhone X'te olduğu gibi OLED bir ekran bulunuyor ve ekranın üst bölümüne yine kızıl ötesi kamera, ön kamera, nokta projektör gibi parçalar konumlandırılıyor. Ayrıca bu konsept tasarımda yine Face ID teknolojisi bulunurken yinede Touch ID güvenlik teknolojiside bulunuyor.

Parmak izi okuyucusu ekranın altına yerleştirilen modelde tıpkı iPhone X'te olduğu gibi A11 Bionic işlemcisi yer alıyor. Ancak RAM ve pil ömrü noktalarında azalmalar görüyoruz. Bakalım bu konsept tasarım ilerleyen zamanlarda hayata geçecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ