İşte iPhone 8'in Çalışırken Videosu Sızdırıldı - Haberler - indir.com

İşte iPhone 8'in Çalışırken Videosu Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-05 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın en son amiral gemisi olacağı beklenen iPhone 8'in tanıtımına artık sayılı günler kaldı diyebiliriz. Geçtiğimiz Mart ayından beri cihaz hakkında sızıntılar gelmeye devam ederken modelin hem donanım daha çok ise tasarım tarafı bir hayli merak ediliyor durumda. Apple 10.yıla özel çıkartacağı yeni iPhone 8 serisi üzerinde bir hayli özendiği ve yoğunlaştığı ifade ediliyor. Şirketin modeli çıkartmadan birçok sızıntısı gerçekleşti ve cihazda bulunacak olası donanım parçaları gün yüzüne çıkmış oldu. Şimdi ise cihazın iPhone 8 olduğu iddia edilen bir video içerisinde modelin ilk defa çalışırken görüntüleri ortaya çıktı.

12 Eylül tarihinde resmi olarak gün yüzüne çıkacak olan modelin 10.yıla özel olacağı için adının farklı olacağına dair bazı iddialarda bulunuyordu. Ancak cihazın iPhone 8 olacağı kesinleşti diyebiliriz. Cihaza dair birçok görsel ve taslak çizimler ortaya çıksada şimdi çalışır bir iPhone 8 videosu gün yüzüne çıktı. Bu video ile beraber cihazın seri üretiminin tamamlandığı ve artık oluşabilecek sızıntıların tam anlamıyla doğru olduğu söylenebilir. Şirket sızıntıdan taviz vermese bile bu görüntülerin internet ortamına düşmesine maalesef engel olamıyor.

Cihazın ekranının üst alanında yer alan çentik bölümü pek sevilmesede henüz cihaz çıkmadığı için net bir şey söylemek zor olacaktır. Ekranın 18:9 en boy oranına sahip olması beklenirken videoda da görebileceğiniz üzere çok ince bir çerçeve yapısı görüyorsunuz. Söz konusu bu iPhone 8 videosunu şuradaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ