İşte Galaxy S10 Modelinin Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

İşte Galaxy S10 Modelinin Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 16:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung’un yeni Galaxy S10 modelini tanıtmasına az bir zaman kala cihaza dair tüm bilgileri öğrenmeye devam ediyoruz. Özellikle kamera tarafında bir hayli iddialı olan bu modelin şimdi ise tasarımına dair en net ve gerçek görüntüler ortaya çıktı. Birçok sızıntı ve taslak görsellerini gördüğümüz yeni Galaxy S10 modeli ilk defa canlı bir şekilde gözüktü. 5G destekli Galaxy S10 Plus modeli haricinde standart versiyon olarak karşımıza çıkan cihaz Galaxy S10, tasarım tarafında çok fazla yenilik barındırmıyor. Görsellere göre arka tarafta üçlü kamera sistemini gördüğümüz cihazın bu kamera kurulumu yatay bir şekilde konumlandırılmış durumda. Dikey kamera konumlandırması cihaz içinde daha fazla yer kapladığı için Samsung büyük batarya kullanabilmesi için kamera kurulumunu yatay tercih etmiş durumda.

Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?

Samsung Galaxy A8 Star Kamera'da Tüketiciyi YanılttıSamsung Galaxy A8 Star Kamera'da Tüketiciyi Yanılttı

Galaxy S10 Modeline Ait Gerçek Görüntüler

Ön yüzeyde ise çift kameranın bulunması beklenilen modelde kameraların ekrana entegre olarak gelme ihtimali de bulunuyor. Ortaya çıkan bu arka yüzey tasarımının amiral gemisi diğer modellerde de bulunması beklenirken cihazın işlemci gücü tarafında 7 nm Snapdragon 855 ve 8 nm Exynos 9820 yeni nesil modellerin bulunması bekleniyor. Galaxy S10 serisinin diğer üyelerine baktığımızda ise Galaxy S10 Lite modeli ön kamerada yine çift kuruluma sahip olacak. Galaxy S10+ ise arka yüzeyde dörtlü ve ön tarafta ise çift kameranın bulunması bekleniyor. Dörtlü kamera sisteminde ise 12 megapiksel geniş, 16 megapiksel süper geniş açı, 3 kat optik zoom ve 13 megapiksel telefoto lenslerin yer alması bekleniyor.

İlerleyen dönemlerde çıkması beklenilen 5G destekli Galaxy S10 modeli ise yine dört arka ve iki ön kameraya sahip olacak. Tüm bu modellerin resmi olarak Şubat 2019 ile beraber tanıtılması bekleniyor.


Samsung Galaxy Fold'dan Yepyeni BilgilerSamsung Galaxy Fold'dan Yepyeni Bilgiler
Yeni Galaxy Watch'dan İlk BilgilerYeni Galaxy Watch'dan İlk Bilgiler
Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?

PAYLAŞ