İşte Apple'dan iPhone X'e Özel Yeni Zil Sesi - Haberler - indir.com

İşte Apple'dan iPhone X'e Özel Yeni Zil Sesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-03 20:00:15
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın bir süre önce ön siparişleri açılan ve bugün 3 Kasım tarihi itibariyle birçok ülkede satışa çıkan iPhone X modeli özel bir zil sesi ile geliyor. Cihazı satın alan kullanıcıların ulaşabileceği bu yeni zil sesi Reflection adına sahip. Melodi yapısı ile ilk iPhone cihazı ile gelen Marimba zil sesine benziyor. Onuncu yıla özel olarak çıkan iPhone X cihazına özel olarak getirilen bu zil sesi yine yeni modeller olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ta yer almıyor. Bu yeni zil sesi ile ortamda çalan telefonunuz ile iPhone X farkı hissedilecek diyebiliriz. Aşağıdan dinleyebileceğiniz yeni iPhone X zil sesi hoş bir melodiye sahip diyebiliriz.

 

Yeni iPhone X cihazı yeni donanım parçaları ile beraber yenilikçi bir tasarım ile de geliyor. Cihazın home butonu bulunmamasıyla bir ilki gerçekleştiren Apple bu noktada farklı bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor. A11 Bionic işlemcisi gelen cihaz yüksek bir performans sunabiliyor. Yeni Face ID güvenlik sistemi ile yüz tanıma özelliğine sahip iPhone X, üstün kamera teknolojisi ile de dikkatleri çekiyor.

Touch ID yer almayan modelde Super Retina adlı OLED bir ekran paneli bulunuyor ve çelik kasası ve çerçevesiz yapısı ile oldukça şık bir görünüme sahip durumda.





PAYLAŞ