İşte 2018 Model iPad Pro Özellikleri ve Çıkış Tarihi - Haberler - indir.com

İşte 2018 Model iPad Pro Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-14 11:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son olarak geçtiğimiz ay yeni iPhone modellerini tanıtan Apple cephesinden çok yakın bir zamanda yeni iPad Pro’ları  tanıtması bekleniyor. Cihazların tanıtım tarihi yaklaşırken bir yandan ise sızıntı bilgileri açığa çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Twitter kullanıcısı olan CoinCoin tarafından “Elbette yeni iPad’de kulaklık girişi yok. Ayrıca 5.9mm kalınlık oldukça iyi” şeklinde bir açıklama yapılıyor. Bu durum üzerine yeni iPad Pro modellerinde yüksek bir ihtimalle kulaklık jak girişinin olmayacağını anlıyoruz. Ayrıca yeni iPad Pro tasarım tarafında tam 5.9 mm’lik bir kalınlık ile oldukça ince bir tasarıma sahip olarak geliyor.

Yeni Nesil iPad Pro Modelleri

Buna göre Apple tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlik ile beraber 11 inç ve 12.9 inç olarak iki farklı yeni nesil iPad Pro modelini göreceğiz. Her iki modelde sınırsız ekran tasarımına sahip olacakken ön yüzeyde yer alan kamera ayrıca Face ID teknolojisi ile gelecek. Tıpkı iPhone X ve yeni nesil iPhone modellerinde olduğu gibi artık iPad Pro cihazlarda da ana ekran düğmesi tamamen kaldırılmış olacak. Bu ana ekran düğmesinin kaldırılması ile beraber Touch ID güvenlik seçeneğinin de tarihe karıştığını göreceğiz.

Çin kaynaklı sızıntılara göre iPad Pro modelleri ile beraber ayrıca 2.nesil Apple Pencil aksesuarlarının da tanıtılması bekleniyor. Diğer yandan 2018 iPad Pro’ların işlemci tarafında iPhone Xs serisi modellerde yer alan A12X Bionic işlemcileri yer alacak. Bu işlemcinin iPhone’lar da yer alan işlemciye ek olarak X ile gelmesi A12 Bionic işlemcisinin daha geliştirilmiş hali olarak ifade ediliyor. Apple’ın bu Ekim ayı içerisinde resmi olarak duyurması beklenilen iPad Pro modellerinin 23 Ekim ile 30 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bakalım yenilenmiş işlemci ve tasarımlı bu modeller ne derece ilgi görecek göreceğiz.  





PAYLAŞ