İstanbul'un Çağdaş Sanat Uygulaması: ArtWalk - Haberler - indir.com

İstanbul'un Çağdaş Sanat Uygulaması: ArtWalk

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Çağdaş sanatlara ilgi duyan mobil cihaz kullanıcıları için yeni bir uygulama yayınlandı. Bağımsız yazılım danışmanı Oğuz Köroğlu'nun hayata geçirdiği Art.Walk adlı uygulama, İstanbul'un çağdaş sanat galerilerini bir araya getiriyor.

Sanat galerilerini yakında takip etmeyen isteyen mobil kullanıcılara önereceğimiz Art.Walk'ı cihaza yükledikten sonra hemen güncel bir çağdaş sanat etkinlik takvimi gibi kullanabiliyorsunuz. Uygulama sayesinde sergilerin başlangıç ve bitiş tarihlerini öğrenebilir, mekan ve isimleri listeleyebilirsiniz.

Art.Walk

Sergilerle ilgili pek fazla detaylı bilginin yer almadığı uygulamada çağdaş sanat galerilerinin en güncel bilgilerini alabilme ve sergileri inceleme imkanına sahipsiniz. Konum bilgilerinizi kullanan Art.Walk bu sayede harita ve arama fonksiyonu üzerinden sizi yeni galerileri keşfetmeye yönlendiriyor.

Favori sanatçı ve sergileri akıllı bir sanat ajandası ve uyarı sistemiyle birlikte takip etmenizi de sağlayan uygulama şehirdeki tüm galeri ve çağdaş sanat etkinliklerinin mekan ile tarih bilgilerini de öğrenmenizi mümkün kılıyor.

Son derece basit bir arayüzle gelen ve ücretsiz olarak kullanıma sunulan Art.Walk uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilirsiniz. Uygulamanın Android versiyonu ise ilerleyen günlerde yayınlanacak.





PAYLAŞ