İstanbul Kart ve Migros Money Kart Birbirine Entegre Oldu - Haberler - indir.com

İstanbul Kart ve Migros Money Kart Birbirine Entegre Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-15 19:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Etkinlik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Migros Marketler bir iş birliği yaparak artık İstanbulkart ve Money Kart’ın birbirlerine entegre bir şekilde kullanılabileceklerini açıkladılar. Artık İstanbulkart’lar Migros Market’lerde Money Kart olarak da kullanılabilecek.

Aynı zamanda bu birleşme kart sahiplerine, alışveriş, dolum ve kart puan transferleri yapabilme imkanı da tanıyacak.

İstanbulkart'ta kredi kartı dönemini başlatan uygulamaİstanbulkart'ta kredi kartı dönemini başlatan uygulama

İstanbulkart Entegrasyonu Türkiye'de Bir İlk

Migros Marketlerin kampanya ve avantajlarından yararlanmanız için sağladığı Money Kart’a sahipseniz, İstanbulkart’ınızla eşleşme yapabilecekseniz. Eğer Money Kart sahibi değilseniz, işlem sırasında İstanbulkart’ınızı okutarak Money’in kullanıcılarına sunmuş olduğu avantajlardan yararlanabileceksiniz.

Ayrıca bu entegrenin kullanıcılara sunmuş olduğu bir diğer avantajlardan biri ise, artık İstanbulkart’ınızın içerisindeki bakiyeyi alışverişlerde kullanabilecek olmanız. Istanbulkart’ınıza alışverişleriniz için bakiye yükleyebilir ve 300 TL’ye kadar olan alışverişlerinizde ödeme için kullanabilirsiniz.

İstanbulkart'ta yeni bir dönem başlıyor!

Bunun için İstanbulkartı’nıza Money talimatı vermeniz yeterli olacaktır. Bu sayede aynı zamanda da Money hesabınızda biriken para puanları da ulaşımda kullanabileceksiniz.

Migros marketlerinden aynı zamanda İstanbulkart sahibi de olabileceksiniz. Şuan sadece anonim kartlar için olan bu destek İstanbul içerisinde bulunan tüm Migros marketlerde geçerli olacak.


Pet şişeler sayesinde İstanbulkart'ınıza yükleme yapabileceksinizPet şişeler sayesinde İstanbulkart'ınıza yükleme yapabileceksiniz

PAYLAŞ