İşlerinizi kolaylaştıracak platformlar arası en iyi 5 uygulama - Haberler - indir.com

İşlerinizi kolaylaştıracak platformlar arası en iyi 5 uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-25 12:00:11
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Çalışmalarında birden fazla cihaz kullanan kullanıcıların veri aktarımı başta olmak üzere çalışmalarını yönetmesi adına birden fazla platformda desteklenen uygulamalar büyük bir kolaylık sunmaktadır. Böylece sabit bir yerde çalışmak yerine mobil olarak daha farklı alanlarda çalışma imkanı elde edebilecek çalışanlar, mevcut uygulamalar desteği ile işlerini de yanlarında taşıyabilmektedir.

OneDrive

İş dosyalarına her yerden erişmek için en iyi yol bulut uygulamalarını kullanmaktır. Windows ve mobil cihazlarda sorunsuz bir şekilde kullanılan OneDrive, bu doğrultuda tercih edilebilecek ilk seçeneklerden birisi. Online olunduğunda tüm cihazlarda dosya oluşturabilecek kullanıcılar daha sonrasında ilgili dosyalara diğer cihazlardan da erişebilmektedir. Üstelik OneDrive çevrimdışı desteğine de sahiptir. Böylece bağlantının olmadığı alanlarda dahi OneDrive ile kesintisiz bir şekilde çalışmak mümkündür. Microsoft Suite ile de entegre olarak kullanılabilecek uygulama, Microsoft 365'e aboneliği ile Excel, Powerpoint ve Word belgelerinin de online olarak kullanılmasını sağlar.

Microsoft 365

Excel, Powerpoint ve Word gibi içeriklere online olarak ulaşılmasını sağlayan Microsoft 365, office uygulamalarına aşina olanlar için Google’ın uygulamalarına göre daha ok ön plandadır. Android, iOS, Mac ve Windows için office web uygulamalarına her yerden erişilebilir.

Canva

Canva; son dönemlerin tasarım, logo ve çok daha fazlası için farklı ve pratik çözümler sunmaktadır. Özellikle yeni başlayanlar için Photoshop gibi ileri düzey teknik bilgi gerektiren uygulamaların kullanılma zorunluluğunu ortadan kaldıran Canva, farklı platform desteği ile çalışmalara her yerden erişilmesini sağlar. Yolculuğuna web uygulaması olarak başlamış olsa da Android, iOS, Mac ve Windows’ta desteklenen Canva, ücretsiz olmasıyla da durumu daha cazip hale getiriyor.

Trello

Listeler oluşturmak, ortak çalışmalarda görevlendirmeler yapmak için Trello, piyasadaki en iyi araçlardan birisidir. Kart sistemine sahip olan Trello; son tarihler, kontrol listeleri, etiketler, sınırsız kullanıcı desteğine sahiptir. Ücretsiz sürümde dahi gelişmiş özelliklerin sunulduğu Trello, tercih edilebilecek en iyi platformlardan birisidir.

Grammarly

Yabancı dil kullananlar için en ideal sistemlerden birisi olan Grammarly, sorunsuz bir şekilde iletişim kurulmasını Sağlamaktadır ücretsiz sürümle temel hataların giderilebileceği uygulama, farklı uygulama ve web sürümüyle de kolay erişilebilir durumdadır.

Her yerde, her cihazda üretkenlik

Cihazlar arasında çalışmak için belirtilen 5 uygulama en çok tercih edilen ve en çok ön plana çıkan seçeneklerdir. Çalışmalarınızı sorunsuz bir şekilde sürdürmek ve verilerinize her zaman erişerek verimliliğinizi arttırmak istediğinizde siz de İşlerinizi kolaylaştıracak platformlar arası en iyi 5 uygulama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.





PAYLAŞ