İşleri erteleme alışkanlığınıza son verecek bir uygulama: Time! - Haberler - indir.com

İşleri erteleme alışkanlığınıza son verecek bir uygulama: Time!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-12 10:20:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Yapılacak önemli işleriniz var ve siz hep ertelemeyi mi seçiyorsunuz? Ve bu huyunuzdan şikayetçi misiniz?  Merak etmeyin yalnız değilsiniz. Çünkü insanların % 20'si erteleyici kişi olarak tanımlamaktadır. Bir iş yapmaya başladığınızda hemen mola verir misiniz? Ve işlerinizi son dakika ile mi yetiştirmeye çalışırsınız? Böyle iseniz eğer sizin işinizi kolaylaştıracak bir uygulama: TİME !

Peki erteleme alışkanlığı zararlı bir şey mi? Bakın ne gibi zararları var bu alışkanlığın; bağışıklık sistemini zayıflatır, geceleri uyanık kalmanıza neden olur ve ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyebilir, Sorumluluklarınızı ertelemeniz, sevdiğiniz insanları kırılganlaştırabilir.

Time olarak adlandırılan bu uygulama iki genç tarafından geliştirildi. Bu gençlerden biri 17 yaşındaki Shaan Singh ve diğeri de 15 yaşındaki Erik Vanderplas tarafından hayata geçirildi. Geliştirdikleri uygulama ile yapmanız gereken tüm işleri ertelemeden bitirmenize yardımcı olacak nitelikte.

İlk olarak iPhone için kullanıma sunulmuş. Uygulamayı kullanmak oldukça basit. Yapmanız gereken yapacağınız tüm işleri listelemenize olanak salıyor. Böylelikle de tüm işlerinizi bir arada düzenli şekilde görebiliyorsunuz. Daha sonra işlerinizin ne kadar süreceğine tahmini kararlar veriyorsunuz. Çünkü bir gün içinde tüm işlerinizi halletmek mümkün mü onu belirlemiş oluyorsunuz. Ve geriya yapmanız gerekende listelediğniz işleri teker teker haletmek kalıyor. İşlerinizi hallederken tahmini verdiğiniz süreler burada daha da önem kazanıyor. Çünkü uygulama her görev için belirlenen süre dolduğunda sizi uyarıyor. Böylelikle programa sadık kalabiliyorsunuz ve planınızın dışına çıkmamış oluyorsunuz. Ve işlerinizi seri bir şekilde halletme imkanına sahip oluoyrsunuz.

Time'ın Apple Watch'a uyumlu hale getirilme çalışmaları devam ediyor ve sahip olmak için ödenmesi gereken fiyat ise 3,49 TL.

 





PAYLAŞ