İş Bankası, Money 20/20'de kişisel asistanını görücüye çıkardı - Haberler - indir.com

İş Bankası, Money 20/20'de kişisel asistanını görücüye çıkardı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-06 14:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Bugün ilk günü olan, İş Bankası'nın kendi organize ettiği ve yakından takip ettiğimiz Money 20/20 2018 etkinliği kapsamında, Türkiye İş Bankası'nın önemli isimlerinden Ceren Sayar konuşmacı olarak katıldı. Bunlardan bir tanesi Ceren Sayar'dı ve Türkiye İş Bankası, Clinc ile yaptıkları iş birliği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de gelişmiş en büyük banka olduklarının altını çizen Ceren Sayar, Türkiye'nin dışında ayrıca Maxitech faliyet gösterdiklerini bir de Silikon Vadisi'nde  faaliyet gösterdiklerini vurguladı. 12 milyondan fazla müşteriye sahip olduklarını ifade eden Sayar, Türkiye'de dijital bankacılığı ilk ATM'leri getrien banka olarak başlattıklarını ifade etti. Sayar; 'Bulunduğumuz dijital çağında müşteri deneyimi bizim için çok önemli.' dedi.


İş Bankası'ndan kişisel asistan!

Sürekli müşteri memnuniyettin bahseden ve bu memnuniyeti oluşturmak için yıllardır çalıştıklarını ifade eden Ceren Sayar, 'Müşterilerin daha iyi bir deneyim yaşaması için doğru partnerleri ve araçları seçiyoruz.' dedi. Doğru araçları kullanmaya çalıştıklarının altını çizen Ceren Sayan, bu sebepten ötürü Clinc ile birlikte çalıştıklarını vurguladı. Money 20/20 2018 ismi altında gerçekleşen konferansta Cilicn ile Maxitech iş birliği sayesinde ortaya çıkan Türkiye İş Bankası'nın kişisel asistanının demosu katılımcılara gösterildi.

Banka müşterilerinin pek çok sorusuna yanıt getirerek merak edilen konulara açıklık getiren kişisel asistan, Türkiye İş Bankası'nın mobil uygulaması aracılığı ile kullanılıyor. İlerleyen günlerde herkesin kullanacağı şekilde kullanıma sokulacak olan kişisel asistan, birçok bilgide de size yardımcı olacak. Bu bilgiler içerisinde kredi kartı bakiyesi, yapılan harcamalar, en çok yapılan 10 yemek harcaması gibi bilgiler mevcut olacak.





PAYLAŞ