İQOO'nun Yeni Cihazı 1 Mart'ta Piyasaya Girmeyi Bekliyor. - Haberler - indir.com

İQOO'nun Yeni Cihazı 1 Mart'ta Piyasaya Girmeyi Bekliyor.

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-22 15:45:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Büyük akıllı cihaz üreticileri son zamanlarda kendilerine bağlı olarak çalışan ve üretim yapan yeni alt firmalar çıkardı. Bunlardan biri de Vivo tarafından çıkarılan İQOO şirketi. Orta segment cihazlar üretmek konusunda oldukça başarılı bir şekilde yol kat etmeyi başaran İQOO, 12 GB RAM ve Snapdragon 855 özelliklerine sahip olan yeni ürettiği akıllı cihazını 1 Mart'ta piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni teknoloji akıllı cihazlar konusunda oldukça zengin dönemler geçiriyoruz. Neredeyse bir çok üretici kullanıcıların beklentileri doğrultusunda ve kendi özgün yapılarını yansıtacak şekilde cihazlar üretmek konusunda epey bir yol kat etmiş durumda. 

Vivo’nun yeni modeli V15 Pro’nun tanıtımından detaylar!Vivo’nun yeni modeli V15 Pro’nun tanıtımından detaylar!

İQOO, 1 Mart'ta yeni ürününü sunacak

Vivo'nun alt şirketi olarak bildiğimiz İQOO, 1 Mart'ta yepyeni özelliklere sahip akıllı cihazını kullanıcıları ile buluşturmaya hazırlanıyor. Tanıtımın 1 Mart'ta gerçekleşeceğini paylaştığı poster ile sunan İQOO cihazın Cihaz 12 GB RAM ve Snapdragon 855 işletim sistemi ile kullanıcıları son derece memnun edecek gibi gözüküyor. Şık tasarımı ve özellikleri sayesinde büyük firmalara rakip olacak gibi gözüküyor.

İQOO yeni akıllı cihazını özel bir lansman ile bekleyenlere sunacak. Lansmanın duyurulduğu posterde yeni akıllı cihazı hakkında her hangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat elde edilen verilere bakılacak olursa Vivo'nun alt şirketi İQOO'nun ürettiği cihazın son teknoloji olup gelişmiş özelliklere sahip olacağı düşünülüyor. Posteri incelediğimiz taktirde cihazın oldukça güçlü yapısı ile kullanıcılarına kullanışlı bir deneyim yaşatacağı mesajına varılıyor. Adım adım yükselmeye devam eden İQOO şirketi tanıtacağı cihaz ile ilgili bir kaç özelliği yine poster ile sunmuştu. 

Cihaz, 12 GB RAM ve Snapdragon 855 sistemine sahip olup hızla işlem yapmanıza imkan sağlayacak nitelikte olacak. Bununla beraber aynı zamanda Super HDR özelliği ve 256 GB dahili depolama alanı sahip olacak olan cihaz şimdiden merakla bekleniyor. 44W hızlı şarj destekli 4000 mAh kapasiteye sahip pile sahip olacağı düşünülen cihazın adının ne olacağı henüz belirli değil. Fakat seri numarasının 1824A olacağı düşünülüyor. Akıllı cihaz seçeneği git gide artarken beklenen özellikler de değişim gösteriyor. Bu doğrultuda hareket eden eden İQOO firması kullanıcıları memnun etmek adına bir çok seçeneği bir arada kullanması bekleniyor. 

 

 


Vivo'dan Sıradışı Bir Akıllı Telefon Modeli GeliyorVivo'dan Sıradışı Bir Akıllı Telefon Modeli Geliyor
Vivo yeni modeli Y89'u tanıttıVivo yeni modeli Y89'u tanıttı

PAYLAŞ