iQOO Neo 3'ün teknik özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iQOO Neo 3'ün teknik özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-26 14:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı cihaz üreticisi Vivo'nun alt markası olarak çalışmalar yapan iQOO, yeni akıllı cep telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Neo 3 olarak adlandırılan cihazın teknik detayları internete sızdırıldı. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Vivo çatısı altında faaliyet gösteren iQOO, gelecek günlerde Neo 3 adlı yeni akıllı cep telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihaz hakkında ortaya çıkan bilgiler ise bize nasıl bir akıllı telefonun sunulacağı yönünde bilgi verir niteliktedir. 

Donanım özellikleri beğeni kazanacak gibi gözüküyor

iQOO adlı akıllı cihaz gücünü Snapdragon 865 yonga setinden alacağı belirtilirken, söz konusu çipin sekiz adet Kryo 585 çekirdeği, 2.85 GHz'e kadar saat hızı ve aynı zamanda Adreno 650 grafik birimine sahip olacağı da dile getirildi. iQOO Neo 3 adlı akıllı cep telefonun yüksek yenileme hızına sahip olacağı bir ekran ile geleceği de aktarıldı. Muhtemelen bu rakam 90 Hz veya 120 Hz şeklinde olacak gibi gözüküyor. 

Söz konusu bu akıllı cihazın diğer özellikleri henüz açıklanmış değildir fakat akıllı cep telefonun 8 GB RAM, ekrana gömülü parmak izi tarayıcı ve bununla beraber çok modüllü bir ana kamera içeriği de beklenen durumlar arasındadır. iQOO Neo 3 adlı akıllı cihazın hangi tarihte tanıtılacağı ve fiyat etiketinin ne olacağı konusu şu an için belli olan bir durum değildir. Söz konusu akıllı cep telefonun yakın zaman içerisinde daha fazla bilgi ile gündeme geleceği düşünülüyor. Bununla beraber cihaz hem tasarım hem donanım açısından beklentileri karşılayacak gibi gözüküyor. 

 





PAYLAŞ