iPod Touch, tekrar geliyor - Haberler - indir.com

iPod Touch, tekrar geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 10:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

En son 2015 yılı içerisinde gördüğümüz iPod Touch'lar piyasaya geri dönüyor. Apple şirketi yeni iPhone modelleri ile birlikte iPad Touch'ları duyurabilir. iPod Touch üretiminin tamamen bittiğini düşünmeye başlamışken Apple, son bir açıklama ile birlikte yeni nesil iPod Touch'ları gün yüzüne çıkartmayı düşünüyor.

Düşen satışlar Apple'ın planlarını değiştirdi, işe alım yavaşladı

Apple iPhone'leri satılmıyor. Üretim %10 düştüApple iPhone'leri satılmıyor. Üretim %10 düştü

iPod Touch geri dönüyor

iPod Touch, en son 2015 yılında piyasada görülmüştü. Daha sonrasında ise üretimine dair hiçbir bilgi gelmemişti. Bu yüzden bizde iPod Touch cihazlarının üretiminin durduğunu düşünmeye başlamıştık. Fakat Apple son bir açıklama ile birlikte yeni nesil iPod Touch modellerinin, iPhone cihazlarla birlikte tanıtılacağını planladığını belirtti. Peki bu iPod Touch cihazları ne gibi özellikler sunuyor?

Yeni iPod Touch cihazlarının, 8 MP kamera kullanması bekleniyor. Cihaz gücünü M8 işlemcisinden alacak ve 128 GB depolama kapasitesine sahip olacak. Bu sayede kullanıcılar çok daha fazla müzik aktarabilecek ve birçok müziği dinleme fırsatına sahip olacak. Ayrıca birçok video da izleyebilecek. Yeni nesil iPod Touch cihazlarında USB Type-C arabiriminin kullanılması da bekleniyor.


Apple AirPlay 2 Özelliğine Sahip TV'leri YayınladıApple AirPlay 2 Özelliğine Sahip TV'leri Yayınladı
Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?Apple, CES Fuarına Neden Hiç Katılmıyor?
Apple, Airpower üretimine başladıApple, Airpower üretimine başladı

PAYLAŞ