iPhone'unuzun Hoparlöründen Çıkan Sesi Nasıl Arttırabilirsiniz? - Haberler - indir.com

iPhone'unuzun Hoparlöründen Çıkan Sesi Nasıl Arttırabilirsiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-23 21:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefonlar için geliştirilen çevrim içi müzik dinleme platformları artmaya devam ederken bu noktada mobil cihazlar üzerinden müzik dinleme keyfi artık bir hobi haline geldi diyebiliriz. Kullanıcılar hem kulaklıkları hemde hoparlör aracılığı ile akıllı telefonlarından müzik dinleyebiliyorlar. iPhone cihazlarında ise Apple Music gibi işlevsel bir müzik dinleme platformu bulunuyor. Ancak bazı zamanlar cihazdan çıkan sesler yetersiz kalabiliyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde iPhone cihazınızın hoparlöründen gelen sesi nasıl arttırabileceğinize bakacağız.

iPhone Hoparlör Sesini Arttırmak

  • İlk olarak cihazınız üzerinden Ayarlar menüsüne erişerek burada Müzik sekmesi kısmında yer alan Çalma bölümüne girin.
  • Gelen kısımda 'EQ' ayarlarına giriş yapın.
  • 'EQ' ayarlarına giriş yaptıktan sonra burada karşınıza çeşitli ses profilleri çıkacaktır. Bu profiller arasından 'Geç Vakit' olan ayarı seçin.

Yapılan bu ayarlar ve işlemler sonrasında iPhone cihazınızın ses kalitesinin arttığını fark edeceksiniz. Ancak bu ayarın Apple Music'te aktif olmadığını fakat Deezer, Spotify gibi alternatif müzik uygulamalarında geçerli olacağını dile getirelim. iPhone'larda ses yükseltme işlemleri bunlardan ibaret, yapacağınız bu işlemler sonucunda hissedilebilir bir şekilde ses kalitesinde ve yüksekliğindeki artışı fark edebileceksiniz.





PAYLAŞ