iPhone'larda Geçmiş Konum Ziyaretleri Nasıl Görülür? - Haberler - indir.com

iPhone'larda Geçmiş Konum Ziyaretleri Nasıl Görülür?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-30 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Apple, iPhone cihazlarınızda Siri üzerinden daha iyi bir hizmet sunmak adına sizi takip etmektedir. Bu noktada Apple, iPhone cihazlarınızda Siri üzerinden daha iyi bir hizmet sunmak adına sizi takip etmektedir. Bu noktada konum hizmeti üzerinden sizi her an takip etmektedir. Gittiğiniz cafeler, caddeler ve sokaklar, Apple'ın konum izleme özelliği ile kayıt ediliyor. Peki Apple'ın bu takip hizmetlerinde geçmişte bulunduğunuz konumları görüntüleyebileceğinizi biliyor muydunuz' Bizde sizlere bu içeriğimizde iPhone cihazınız üzerinden konum geçmişinize bakmayı göstereceğiz.

İlk olarak ziyaret ettiğiniz konumları ve kayıtları silerek Apple'ın sizi takip etmesinin önüne geçebildiğinizi hatırlatalım. Bu noktada Ayarlar >Gizlilik > Konum Servisleri > Sistem Servisleri >Önemli Yerler bölümlerini izleyerek gerekli kısma giriş yapın. Bu bölüme şifreniz yada parmak izi tarayıcınız ile giriş yapmanız istenecektir. Gerekli işlemler sonrasında gelecek olan ekranda tüm konumlarınızı gösteren bir liste göreceksiniz. Herhangi birinin üzerine basarak haritada görüntüleme yapabileceksiniz.

Dilerseniz harita altında yer alan listedeki konumlara hafifçe dokunarak o konum ziyaretinizin saatini öğrenme şansınız bulunmaktadır. Sağ üstte yer alan düzenle seçeneği ile tek bir ziyareti yada tüm konum ziyaretlerinizi kaldırmanız mümkün olacaktır. Ancak konum izleme özelliği açık olduğu sürece herhangi bir konum ziyaretiniz bu listeye eklenmeye devam edecektir.





PAYLAŞ