iPhone'lar iOS 14.6 ile daha da hızlanıyor - Haberler - indir.com

iPhone'lar iOS 14.6 ile daha da hızlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-25 14:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Apple iPhone ve iPad kullanıcıları için yeni iOS 14.6 ve iPadOS 14.6 sürüm güncellemelerini yayınladı. Yeni güncellemeler ile beraber Apple Card, Apple Music ve Apple Podcast gibi uygulamalara çeşitli yenilikler geliyor. iPhone ve iPad kullanıcılarının işletim sistemi olan iOS ekosistemi için yeni bir güncelleme yayınlandı. iOS 14.6 ve iPadOS 14.6 olarak karşımıza gelen bu sürümler, bir önceki iOS 14.5 güncellemesi kadar kritik yeniliklere sahip olmasa da, Apple Music abonelerinin dikkatini çekeceği bazı yenilikler ile geliyor. Apple Music için bazı yeni özellikler de duyuruldu. Bu yeniliklere göre Apple Music aboneleri, ek bir ücret ödemeden Dolby Atmos desteğinin haricinde uzamsal ses ve kayıpsız ses özelliklerine erişebilecekler.

Apple’ın bu özellikleri haziran ayında sunucu taraflı bir güncelleme ile aktif etmeyi planlıyor ve iOS 14.6 ile iPadOS 14.6 ile beraber iPhone ve iPad cihazların zeminini hazırlamış oldu.

Twitter, iOS kullanıcılarına reklam göstermek için izin istiyorTwitter, iOS kullanıcılarına reklam göstermek için izin istiyor

iOS 14.6 ve iPadOS 14.6 tanıtıldı

Apple’ın nisan ayında duyurmuş olduğu Apple Card Aile’yi iOS 14.6 ve iPadOS 14.6 ile beraber yayınlandı. Baktığımız zaman Apple Card Aile, tek bir Apple Card’ın birden fazla aile üyesi tarafından kullanılabilmesine mümkün sağlıyor. Diğer yandan ebeveynler, Apple Card Aile ile çocuklarının çevrimiçi alışveriş alışkanlıklarını denetleyebilecek ve harcama limitleri belirleyebilecekler. Apple tarafından yapılan açıklamalara göre tek bir Apple Card’a en fazla 5 kişi eklenebilir olacak ve tüm kullanıcıların Aile Paylaşım Grubunun parçası ve 13 yaşından büyük olması gerekiyor. Apple Card’ın ortak sahiplerinin 18 yaşından büyük olması gerekiyor.

Apple, iOS 14.6 ve iPadOS 14.6 ile beraber Podcast uygulaması için abonelik özelliği de getiriyor. Bu sayede dinleyicilerden abonelik ücreti karşılığı gelir elde edilebilecek. Bakalım bu yenilikler ne derece beğenilecek göreceğiz.


Playstation Studios Steam sayfası duyurulduPlaystation Studios Steam sayfası duyuruldu
Apple, yeni iOS özelliklerini paylaştıApple, yeni iOS özelliklerini paylaştı

PAYLAŞ