iPhone'dan bilgisayara fotoğraf atma nasıl yapılır ? - Haberler - indir.com

iPhone'dan bilgisayara fotoğraf atma nasıl yapılır ?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-11 16:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Apple' ın akıllı telefon modelleri iPhone kullanıcılar tarafından oldukça seviliyor. Ancak tüm Apple cihazlarda olduğu gibi iPhone' lar da kendine özgü işletim sistemi kullandıkları için Mac işletim sistemine sahip olan bilgisayarlar dışında Windows işletim sistemine sahip cihazlarda sizler için çok önemli olan fotoğrafları yedeklemek biraz karmaşık bir hal alabiliyor. Kullanıcılar hal böyle olunca bunun bir yolunun olmadığını düşünüyor. Mac işletim sistemli bilgisayarlar ve İOS işletim sistemine sahip olan telefonlar özel güvenlik koruması nedeni ile verileri aktarmak biraz daha zor olabiliyor. Ancak bazı adımlar gerçekleştirerek sizler de iPhone' unuzdan bilgisayarınıza fotoğraf atabilirsiniz.

1- Windows Gezgini ile iPhone üzerinden başka bir bilgisayara veri aktarma

Windows gezgini ile iPhone cihazınızda bulunan tüm video ve fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede bu verileri seçip bilgisayarınıza atabilirsiniz. Açılan pencerede söz konusu dosyalarınızı görüntüleyebilmek için aygıtı aç seçeneğine girin ardından dahili depolama birimi>DCIM klasörüne tıklayın. Bu işlemin ardından fotoğraf ve videolarınızın bulunduğu klasöre girerek kopyalamak istediğiniz video veya fotoğrafları seçin ve bilgisayarınıza aktarın.

2- İçe Aktarma Aracı ile Fotoğrafları Bilgisayara Aktarma

iPhone' unuzda yer alan fotoğraf ve videoları Windows içe Aktarma Aracı ile kolaylıkla bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Bunun için öncelikle karşınıza çıkan Otomatik Kullan penceresinde bulunan resim ve videoları al seçeneğine tıklayın. Ardından söz konusu video ve fotoğraflarınız görüntülenecektir. Ardından bu pencerede bulunan İçe Aktarma Seçenekleri bağlantısına girin.  Daha sonra video ve fotoğraflarınızı hangi klasöre kopyalayacağınızı seçin ve Tamam seçeneğine tıklayarak işlemi başlatın. Aktarma işlemi tamamlanmasının ardından telefonunuzdaki orijinal fotoğrafların da silinmesini istiyorsanız pencerede yer alan İçe Aktardıktan Sonra Sil kutucuğunu seçerek işlemi sonlandırın.

 





PAYLAŞ