iPhone'da video kaydederken nasıl fotoğraf çekilir? - Haberler - indir.com

iPhone'da video kaydederken nasıl fotoğraf çekilir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-18 16:26:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Dünya teknoloji devi Apple firması tarafından tasarlanan iOS akıllı cep telefonlar ile video çekerken aynı zamanda fotoğraf çekme özelliğinden faydalanabilirsiniz. Akıllı cihazınız ile video kaydederken aynı zamanda fotoğraf çekmekte mümkün. Çoğu Apple kullanıcısı bu özelliğin farkında olmasa da akıllı cihazınızda böyle bir özelik mümkündür. iPhone cihazınız ile video çekerken aynı zamanda fotoğraf nasıl çekilir, bu konu hakkında be yapmanız gerektiği hakkında detaylı bilgi elde edin. 

Teknolojik gelişimlerin beraberinde akıllı cep telefonları da üst düzey teknoloji doğrultusunda tasarlanmıştır. Bununla beraber kullanıcılar için birbirinden farklı kullanışlı özellik ile karşı karşıya geleceksiniz. Adım adım gelişen akıllı cihazlar konusunda kendi zevkinize ve kullanım oranınıza göre değerlendirme yaparak size en uygun olanı cihaza sahip olabilirsiniz. Bununla beraber aynı zamanda var olan özelliklerin yanı sıra diğer işlevsel özellikleri de değerlendirerek kendinize kullanışlı bir cihaz elde edin. Apple'ın gözde cihazları iPhone'lar ile video çekerken aynı zamanda fotoğraf da çekmeniz mümkün olacak. Video aslında çok sayıda fotoğrafın sesle birlikte kaydedilmesi ile oluşuyor. Fakat bu esnada fotoğraf karelerinin çözünürlük kapasitesi normal fotoğraflara göre çok daha düşük oluyor. 

iPhone ile video çekim esnasında fotoğraf da çekmek isteyebilirsiniz. iOS işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonlarınız ile hem video çekin hem de video çekim esnasında fotoğraf çekmenin keyfini çıkarın. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan akıllı cihazınızı tam donanımlı bir şekilde kullanın. Cihazınız üzerinde çeşitli değerlendirmeler yaparak kullanım alanınızı genişletin. 

Video Çekim Esnasında  Fotoğraf Çekmek 

iOS işletim sistemine sahip olan akıllı cep telefonları tasarım zarifliğine sahip olurken aynı zamanda video çekim esnasında fotoğraf çekme özelliğine de sahip olan bir kamera sistemine sahip olup çeşitli imkanları daha da artırmaktadır. iPhone cihazınızda video çekerken aynı zamanda fotoğraf da çekmek için iOS’in stock kamera uygulamasına sahip olup kullanmanız gerekiyor. Özellikten faydalanmak adına video kaydına başlayın, ana ekranda kaydı durdurmak adına bir buton bulunuyor, bu butonun hemen alt kısmında deklanşör butonu yer alıyor. Video çekim esnasında fotoğraf da çekmek isterseniz anı yakaladığınızda deklanşör butonuna basarak fotoğraf çekme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu esnasında videonuz da her hangi bir sıkıntı söz konusu olmaz.

Video kaydederken çektiğiniz fotoğraflar, fotoğraf galerisine kaydedilerek daha sonra inceleme imkanı sunmaktadır. Video esnasında dilediğiniz kadar fotoğraf çekme imkanına sahipsiniz. Fotoğraf galerisinde selfie adlı bir klasör bulunmaktadır. Video esnasında çekilen fotoğrafta ana kamera değil ön kamera kullanılmaktadır. Bu sebeple çektiğiniz fotoğraflar selfie klasöründe yer alacaktır. Video çekim esnasında çektiğiniz fotoğrafların kalitesi her zaman çektiğiniz fotoğraflar kadar iyi olacaktır. Fakat hareketli bir pozisyonda fotoğraf çekiyorsanız ve yine ana kamera yerine ön kamera tercih ediyorsanız bulanık fotoğraflar ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Akıllı cep telefonunuzun neler başardığını görmek adına özellikleri değerlendirerek ve yardımcı uygulamaları kullanarak çok daha işlevsel hamleler yapabilirsiniz. 





PAYLAŞ