iPhone'da telefonunu bozacak yeni Wi-Fi hatası ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iPhone'da telefonunu bozacak yeni Wi-Fi hatası ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-05 16:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Henüz 2 hafta önce iOS cihazlarda keşfedilen ve WiFi ağlarına bağlanma özelliğini tamamen devre dışı bırakan bir hata sonrasında yine Wi-Fi’a bağlanmayı ortadan kaldıran bir hata ortaya çıkartıldı. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan gelişme ile iOS cihazlarda Wi-Fİ özelliğini tamamen kaldıran bir hata bulunması sonrasında kısa süre geçerken, yeni bir hata daha keşfedildi. Bu hata gerçekleştirildiği zaman Wi-Fi bağlantısı yine devre dışı kalıyor. 2 hafta önce keşfedilen hatada Wi-Fi ağı adı “%p%s%s%s%s%n” iken hata veriyordu. Eğer cihazınızda bu Wi-Fi adına ait bir ağa bağlanırsanız, Wi-Fi özelliği tamamen devre dışı kalıyordu. Şimdi ise başka bir Wi-Fi adı ile aynı hata meydana geliyor.

Yeni sorunlu ağ adı ‘%secretclub%power’ oldu

iPhone 13 Pro otomatik odaklama özelliğine sahip olacakiPhone 13 Pro otomatik odaklama özelliğine sahip olacak

‘%secretclub%power’ adına sahip halka açık bir Wi-Fi ağı ile herhangi bir iOS aygıtınızın Wi-Fi’sini kalıcı olarak devre dışı bırakabilirsiniz. Ağ ayarlarının sıfırlanması, işlevsellik için kesin olarak bir çözüm sunmadığını da belirtelim. Bu noktada '%s', '%p' ve '%n' karakter dizilimlerine sahip Wi-Fi ağ isimlerinin hata verdiği gözüküyor. Önceki problemde ağ ayarlarını sıfırladığınız zaman hata düzeliyor ve telefonunuz tekrardan internete bağlanabiliyordu. Ancak problemi ortaya çıkaran kişi, ağ ayarlarını sıfırlamasına rağmen hatanın sürdüğünü ifade ediyor.

Bu kapsamda yapılacak tek şeyin cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamak oluyor. Bunun ise test edip onaylanmış bir yol olmadığını ve çözüme dair garanti olmadığını belirtelim.


iPhone 12 serisinin satış sayıları açıklandıiPhone 12 serisinin satış sayıları açıklandı
iPhone 14 performansı iPad'lerden geride kalacakiPhone 14 performansı iPad'lerden geride kalacak

PAYLAŞ