iPhone'da En Kolay Hard Reset Nasıl Atılır? - Haberler - indir.com

iPhone'da En Kolay Hard Reset Nasıl Atılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-23 16:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Gerek Android gerekse iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda bazı zamanlar reset ve format işlemi gerekebiliyor. iOS platformunda iPhone cihazlar için çeşitli format seçenekleri bulunuyor. Bunlardan birisi olan iPhone’da hard reset işleminin nasıl gerçekleşeceğini sizlere bu içeriğimizde aktaracağız. Öncelikle hard reset işleminin iPhone cihazlarda önemli bir sorun olduğu zaman yapılan bir yöntem olduğunu belirtelim. Ayrıca bazı zamanlar ise ikinci el iPhone modeli satılacağı zaman yine kullanıcı tüm verilerinin silinmesi için hard reset yöntemine başvurabiliyor. iPhone cihazınızı iCloud yedeklemesi yaparsanız ise daha sonra yeniden tüm verilerinize erişmek mümkün oluyor. Gelin şimdi iPhone cihazlarda hard reset nasıl yapılır detaylıca bakalım.

iPhone Hard Reset İşlemi

iCloud Aile Paylaşımı nasıl açılır?iCloud Aile Paylaşımı nasıl açılır?

iPhone modelinize hard reset atmak için cihazı iTunes’a bağlamanız gerekmiyor. Bı noktada ilk olarak Ayarlar menüsüne girmeniz gerekiyor. Daha sonra Genel menüsü altında yer alan Sıfırla seçeneğine erişin. Burada gelen seçenekler arasında “Tüm İçeriği ve Ayarları Sil” seçeneğine bastıktan sonra gelen iPhone’u Sil butonuna basın. Bu işlem yaklaşık olarak birkaç dakika sürecektir ve daha sonra iPhone cihazınız fabrika çıkışı olarak tamamen sıfırlanmış bir şekilde olacak. İlk gün ki kurulum ekranı sizleri karşılayacak ve buradan dilerseniz temiz bir kurulum dilerseniz ise yedeklemelerinizi yükleyerek verilerinize tekrar erişebilirsiniz.

iPhone Güncellenmiyor Sorunu Nasıl Çözülür?

iPhone için hard reset işleminin en basit ve kolay hali bu şekilde yapılabiliyor. Dilerseniz diğer sıfırlama seçenekleri ile de cihazı komple resetlemek yerine ayarlarınızı sıfırlayabilirsiniz.


iCloud yedekleme nası yapılır?iCloud yedekleme nası yapılır?
iPhone XR Satın Almak İçin 5 NedeniPhone XR Satın Almak İçin 5 Neden

PAYLAŞ