iPhone'da Cevapsız Çağrılara iMessange İle Yanıt Verme - Haberler - indir.com

iPhone'da Cevapsız Çağrılara iMessange İle Yanıt Verme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-23 20:03:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bazı ortamlarda açmayı istemediğiniz telefon çağrıları gelebiliyor. Bu noktada aramaya cevap vermek istemediğiniz zaman arayan kişiyi telesekretere yönlendirmek yerine telefonu açamadığınızı kolay bir şekilde belirtmenin bir yolu bulunuyor. iPhone cihazlar için cevapsız çağrılara iMessage ile yanıt vermek için yapmanız gereken basit adımlardan bahsedeceğiz. Anlatacağımız bu yöntem sadece iPhone cihazlara özgü olup iMessage ile dönüş yapmak için basit bir işlem bulunuyor.

iPhone Cevapsız Çağrılar iMessage ile Yanıt Vermek

Küçük ofisler için verilerin korunması nasıl yapılır?Küçük ofisler için verilerin korunması nasıl yapılır?

iOS cihazınızda bir kişi sizi aradığı zaman yanıtlama kaydırıcısı ekranda belirecektir. Bu yanıtlama ekranında bulunan mesaj simgesine doğru dokunduğunuzda, yukarı doğru açılan Metinle Yanıtla seçeneğini göreceksiniz. Bu metinler arasında daha önceden hazır olarak bulunan üç seçeneği göreceksiniz. Bu seçenekler “Üzgünüm şu anda konuşamam, Yoldayım ve Seni sonra arayabilir miyim?” şeklinde bulunuyor. Karşıdaki kişiye göre bunlardan birisini seçerek gönderim yapabilirsiniz.

iPhone'da En Kolay Hard Reset Nasıl Atılır?

Fakat cevapsız çağrılarda da bu hazır mesajlar haricinde mesajlarınızı özelleştirerek gönderebilmeniz için yöntem bulunuyor. iPhone’da kendi durumunuza göre özel cevapsız çağrı mesajı yapmak için ilk olarak Ayarlar > Telefon sekmesine erişin. Burada Metinle Yanıt menüsüne girin. Söz konusu hazır mesajlar haricinde üçten fazla mesaj ekleyemeyeceğinizi belirtelim. Bu noktada siz bir özelleştirilmiş yanıt eklemek için var olan üç hızlı yanıttan birini değiştirmeniz gerekiyor. İstediğinize dokunarak yeni hızlı cevabınızı yazabilir ve kaydedebilirsiniz.

iPhone cihazınıza gelecek olan yeni bir çağrıda sizin özelleştirmiş olduğunuz mesajları göreceksiniz.  


iOS ve Android Cihazlar Arasında Rehber Eşitleme Nasıl Yapılır?iOS ve Android Cihazlar Arasında Rehber Eşitleme Nasıl Yapılır?
İki iPhone Arası Fotoğraf Aktarımı Nasıl Yapılır?İki iPhone Arası Fotoğraf Aktarımı Nasıl Yapılır?
iOS 12 Otomatik Kullanıcı Adı ve Parola Doldurma Ayarları Nasıl Yapılır?iOS 12 Otomatik Kullanıcı Adı ve Parola Doldurma Ayarları Nasıl Yapılır?

PAYLAŞ