iPhone'da Birden Fazla WhatsApp Hesabı Nasıl Açılır? - Haberler - indir.com

iPhone'da Birden Fazla WhatsApp Hesabı Nasıl Açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-05 12:50:25
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Şuan akıllı telefon piyasasında mesajlaşma uygulamaları bazında en popüler ve en fazla indirilen uygulama kuşkusuz WhatsApp uygulamasıdır. Özellikle son gelen fotoğraflı durum paylaşım özelliği birçok kitle tarafından eleştirilsede WhatsApp, yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Sesli görüşme ve görüntülü görüşme özelliklerinden sonra yeni yetenekler kazanmaya devam eden uygulama için geliştiriciler üçüncü parti uygulamalar geliştirmeye devam ediyor. Bu rehberimizde onlardan biri olan iPhone'da birden fazla WhatsApp hesabını kullanmak için yapabileceğiniz yöntemlerden bahsedeceğiz. Farklı nedenlerden ötürü iPhone cihazınızda birden fazla WhatsApp hesabı kullanmak zorunda kalmış olabilirsiniz.

Genelde bu gibi hile içeren yöntemlerde iPhone tarafında Jailbreak işlemi görmüş bir cihaz lazım olurdu. Ancak bu anlatacağımız adımlar sayesinde Jailbreak'a gerek duymadan işlemleri gerçekleştirebileceğiz. Şimdi gelin bir iPhone ile 2,3 yada 4 WhatsApp hesabı kullanmak için gereken ayarlara geçelim.

iPhone'da Birden Fazla WhatsApp Hesabı Kullanmak

Birden fazla WhatsApp hesabı kullanmak için ilk öncelikle işlemlere üçüncü parti bir uygulama yükleyerek başlayalım. Üçüncü parti indireceğimiz bir mağaza uygulaması ile mevcut WhatsApp'ın haricinde paralel bir WhatsApp uygulamasını daha bizlere oluşturabilecek. Şimdi gerekli ayarlara geçelim.

  • Öncelikle varolan WhatsApp hesabınızdaki bilgilerinizi Google Drive hesabınıza yedekleyerek oluşacak herhangi bir sorunda mesajlarınızın silinmesini önleyin.
  • Resmi uygulamayı telefonunuzdan kaldırın ve sonrasında Tutu Helper App isimli üçüncü parti bu uygulamayı indirin. Bu araç sayesinde özelleştirilmiş bir WhatsApp versiyonunu iPhone cihazınıza yükleyebileceksiniz.
  • Tutu uygulaması için tutuapp.vip isimli internet sitesine giderek indirebilirsiniz.
  • İndirirken Standart yada VIP seçenekleri olacaktır, siz standart versiyonu seçerek indirin.
  • Gelen internet sitesinde uygulamayı yüklemek için Install butonuna basın ve kurulumu gerçekleştirin. Kurulum esnasında geliştiricisi güvenli olmadığına dair bir uyarı göreceksiniz. Bu uyarıyı kaldırmak için iPhone üzerinden Settings > General >Profile and Device Management > Winner Media Co yolunu izleyerek Trust butonu ile gerekli izinleri verin.
  • Artık uygulamayı rahat bir şekilde kurabileceksiniz ve açtığınızda ise tıpkı bir App Store mağazasına benzediğini göreceksiniz. Arama kısmına WhatsApp++ yazın ve aratın.
  • Gelen sonuçlarda ilk sırada çıkacak olan uygulamayı Get It diyerek cihazınıza indirip kurun.
  • Yine yukarıdaki bahsettiğimiz adımları izleyerek gerekli üçüncü parti izinlerini verin.
  • Artık uygulamayı açabileceksiniz ve açtığınızda ise ikinci numaranız ile WhatsApp doğrulamasını gerçekleştirin. Tebrikler artık tek bir iPhone cihazınız ile iki farklı WhatsApp hesabı kullanabileceksiniz.




PAYLAŞ