iPhone'a yüklenen ilk uygulama nasıl öğrenilir? - Haberler - indir.com

iPhone'a yüklenen ilk uygulama nasıl öğrenilir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 12:55:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Dünya genelinde popüler olan iPhone, bu popülerliği ile birlikte pek çok özel kişisel bilgiyi kullanıcılarına sunabiliyor. Bu kapsamda pek çok kullanıcının merak etmesi ile birlikte geliştirilme aşamasına geçiş yapılan ve şu anda stabil bir şekilde kullanılabilen iPhone'a yüklenen ilk uygulama için sizler de kolay bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

İlk hangi uygulama yüklendi?

Büyük bir istek ve merakla alınan iPhone için kullanıcıların ilk olarak hangi uygulamayı yüklediği oldukça merak uyandıran bir durum. iPhone kullanıcılarının bir hesap açması ve bu hesap üzerinden telefonu kullanabilmesi mümkün olduğundan dolayı kullanıcıların tüm işlemleri kayıt altına alınıyor. Bu kapsamda sizler de telefonunuza yaptınız pek çok işlemi hesabınız için oluşturulmuş olan raporlara bakarak öğrenebilirsiniz. Öyle ki burada yer alan indirilen tüm uygulamalar bölümünde kolay bir şekilde telefonunuza hangi uygulamaları yüklediğinizi görüntüleyebilir ve bu uygulamalar üzerinden gerekli incelemeleri gerçekleştirebilirsiniz.

App Store Türkiye İçin Üzücü Zamlar GeldiApp Store Türkiye İçin Üzücü Zamlar Geldi

iPhone'a yüklenen ilk uygulamayı öğrenme

iPhone kullanıcılarının iPhone'a yüklenen ilk uygulamayı öğrenebilmesi adına yapması gereken ilk işlem mağazaya giriş yapmak. Sonrasında ise aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Mağazaya giriş yapın ve hesap bilgileriniz ile oturum açılmamışsa oturum açın.

Daha sonrasında satın alınanlar bölümüne tıklayın.

Satın alınanlar bölümünde satın aldıklarım ibaresine girin.

Burada indirilen tüm uygulamalar yeniden eskiye doğru bir şekilde sıralanacaktır.

Üstelik birden fazla cihaz kullanıyorsanız ya da iPad gibi farklı Apple ürünü kullanıyorsanız bu cihazdaki uygulama bilgileri de yine bu bölümde yer alacaktır. Çoğu kullanıcı özellikle satın aldığı bir uygulama olmadığı için bu bölümü seçmeyebilir. Fakat ilgili bölümdeki kayıt sistemi, sadece satın alınanlar ile sınırlı değildir. Satın alınanların dışında kullanıcıların ücretsiz bir şekilde indirebileceği ve kullanabileceği tüm uygulama ve oyunlar da yine bu bölümde listelenmektedir. Bu açıdan satın almadığınız bir oyun ya da uygulama varsa yine bu bölümden ücretsiz uygulamalar için destek alabilirsiniz. Üstelik bu bölüme giriş yaptıktan sonra yine uygulamalar ile ilgili diğer konularda da inceleme yapabilirsiniz. 

2018 yılının en popüler iPhone uygulamaları 2019 yılında da zirveyi bırakmıyor


İlgili uygulamalar
App Store bir anda bazı uygulamaları kaldırdı, peki neden?App Store bir anda bazı uygulamaları kaldırdı, peki neden?
App Store sunucuları neden çöktü?App Store sunucuları neden çöktü?
Yılbaşında App Store Rekoru GeldiYılbaşında App Store Rekoru Geldi

PAYLAŞ