iPhone12'nin muhtemel tasarımı ekran koruyucu üreten şirket tarafından ifşa edildi - Haberler - indir.com

iPhone12'nin muhtemel tasarımı ekran koruyucu üreten şirket tarafından ifşa edildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 19:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Benks adlı bir teknoloji üreticisi, iPhone 12 serisi için hazırlamış olduğu ekran koruyucu görsellerini paylaştı. Eylül ayı başında piyasaya sürülmesi beklenen yeni ekran koruyucuları, iPhone 12 serisinin tasarımının iPhone 5 ile benzerlik gösterdiğini ortaya çıkarıyor. Büyük teknoloji şirketlerin yeni yılın amiral gemisi modellerini tanıtmaya devam ediyorlar. Huawei ve Samsung gibi şirketler sonrasında gözler Apple’a çevrilmiş durumda. Apple’ın Eylül ayında gerçekleştireceği etkinlik ile beraber yeni nesil iPhone 12 ailesinin tanıtılması bekleniyor. Bu kapsamda cihazlara dair detaylar da gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yeni cihazların tasarımlarına yönelik yeni gelişmeler yaşandı. Şirket tarafından bugüne kadar yeni cihazlar hakkında resmi bir açıklama gelmiş olmazken, bu konuda yaşanan son bir gelişme, iPhone 12’nin tasrımının kesinleşmiş olabileceğini gösteriyor.

iPhone 12 hakkında tasarım detayları

Apple Watch ve iPhone 12 farklı etkinliklerde tanıtılabilirApple Watch ve iPhone 12 farklı etkinliklerde tanıtılabilir

Teknoloji üreticisi olan Benks, iPhone 12 serisi için hazırladığı ekran koruyucularının görüntülerini yayınladı. Şirketin paylaşmış olduğu bu görsellerin yanı sıra bu aksesuarların Eylül ayı başında piyasaya sürüleceği açıklandı. Benks, iPhone 12’nin nihai tasarımından oldukça emin gözüküyor. Bu detaylar kapsamında iPhone 12’nin tasarımı nasıl görünecek noktasında detaylar neler gelin bakalım. Benks’in iPhone 12 serisi için oluşturmuş olduğu ekran koruyucusu, yaklaşmakta olan telefonun kavissiz bir yapıya sahip olacağını gösteriyor. Diğer yandan görsellere göre iPhone 12 tasarımının bir süredir söylenen iPhone 5’e benzeyeceği iddiaları da bulunuyor.

Görünüşe göre ise iPhone 5 tasarım yapısına benzer bir iPhone 12 modelini pazarda görebiliriz. iPhone 12 serisinde 4 farklı model olması bekleniyor. Bu modellerin en küçüğü olacak olan iPhone 12 5.4 inç, iPhone 12 Max 6.1 inç, iPhone 12 Pro 6.1 inç ve son olarak iPhone 12 Pro Max ise 6.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olarak gelmesi bekleniyor.


iPhone 9 neden çıkmayacak?iPhone 9 neden çıkmayacak?
iPhone üretim yeri değişikliği Apple'a beklenmedik sonuçlar yaratabiliriPhone üretim yeri değişikliği Apple'a beklenmedik sonuçlar yaratabilir

PAYLAŞ