iPhone yeni çıkardığı modellerinden şikayetçi - Haberler - indir.com

iPhone yeni çıkardığı modellerinden şikayetçi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 15:44:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Apple'ın yeni modelleri iPhone XS, XS Max ve iPhone XR ilk etapta oldukça ilgi görmesine rağmen bu cihazlara olan talep gittikçe düşüyor.

Geçtiğimiz günler içinde paylaşılan yeni raporlarda teknoloji devi, üretimi bir kez daha azaltıldığı belirtildi. Daha önce yayınlanan raporlara benzer bir şekilde, üretimin azaltılmasının azalan talepler ile doğrudan ilişkili olduğu belirtiliyor.

Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!Bir iPhone X, iOS güncellemesinden sonra patladı!

Apple tarafından hala gizlenmeye çalışılıyor

Apple XR modelinin üretimini azalttı

Yeni iPhone modellerinin üretiminde ne kadarlık bir düşüş yapıldığı Apple tarafından açıklanmazken, Tayvan'daki tedarikçilerin bundan ciddi oranda etkilendiği de söyleniyor. Apple'ın azalan talebinden dolayı teknoloji devinin, 110 kişiyi işten çıkardığı da belirtiliyor.

Bununla birlikte iPhone'un kamera lenslerini üreten firma Largan Precision, Kasım ayı içinde büyük bir gelir düşüşü bekliyor. En önemlisi ise A12 Bionic işlemciyi üreten firma TSMC'ye verilen siparişlerde azalma olduğu iddia ediliyor.

Apple'a zarar vermiyor!

Tabi, TSMC'nin durumu diğer Apple tedarikçilerinden çok daha iyi gözüküyor. Mate 20 ve Honor Magic 2'de kullanılan Kirin 980 gibi işlemcilerin üretimi TSMC'de yapıldığından dolayı Apple'ın yeni modelindeki siparişleri azaltması şirkete büyük oranda zararlar vermiyor.


iPhone Cihazları İçin Kar Marjı Ciddi DüşüşteiPhone Cihazları İçin Kar Marjı Ciddi Düşüşte
2018 Model iPhone Üretimi Yavaşlatıldı2018 Model iPhone Üretimi Yavaşlatıldı
iPhone XR Üretimi Dahada YavaşlatılacakiPhone XR Üretimi Dahada Yavaşlatılacak

PAYLAŞ