Iphone X'un Rakibi Olabilecek 5 Telefon - Haberler - indir.com

Iphone X'un Rakibi Olabilecek 5 Telefon

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-23 10:45:58
Editör : Esat Karaman
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son yıllarda akıllı telefonların tamamen çerçevesiz ekrana geçeceği söylentileri ile gündeme oturan Apple ürettiği cihazlar ile tamamen olay oldu. Telefon modasını baştan sona değiştiren Iphone X üretiminden sonra birçok üretici firma'da benzer telefonlar çıkartmaya başladı. Bu telefonlardan bazıları aşağıda yer almaktadır. İşte O Cihazlar;

1- Essential Phone

Andy Rubin tarafından öne sürülen Essential Phone, modern bir akıllı telefondan olan tüm beklentilerimizi karşılıyor. Çerçevesiz ekrana en yakın Android telefonlardan olan Essential Phone, Qualcomm Snapdragon 835 işlemciye, 4GB RAM'e ve 128GB dahili depolama kapasitesine sahip.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus

Infinity Display olarak adlandıran teknoloji ile dikkat çeken Galaxy S8, 5.8 inç AMOLED ekrana sahip.Galaxy S8 Plus'ın ise 6.2 inçlik bir ekranı var. iPhone X'da olduğu gibi Home butonu bulunmuyor. Donanımları ise şöyle; Snapdragon 835 çipi bazılarıdna Exynos 8895 olarak değişiyor, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip.

LG V30

Iphone X'da olduğu gibi HDR10 ve Dolby Vision teknolojisini kullanmakta.Snapdragon 835 çipi, 4GB RAM'i ve 64GB depolama alanı mevcut.Ayrıca LG V30, 32-bit Quad DAC (dijital-analog dönüştürücü) ile kutudan çıkıyor ve sizi muhteşem bir kulaklık ile karşılıyor.

 





PAYLAŞ