iPhone X'ten Pahalı Olan LG Signature Edition Satışa Çıkıyor - Haberler - indir.com

iPhone X'ten Pahalı Olan LG Signature Edition Satışa Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-08 10:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

LG'nin başarılı V serisi üyelerinden olan LG V30 modelinin ultra lüks bir modeli sınırlı sayıda üretildi. LG Signature Edition adlı bu model pazarın en lüks ve pahalı akıllı telefonlarından birisi oluyor. Hali hazırda LG V30 modeli üst seviye güçlü donanım özelliklerine sahip amiral gemisi bir akıllı telefon idi. Şimdi ise lüks tasarım özelliklerinin yanı sıra bazı ekstra donanım detaylarıda bu yeni Signature Edition modelinde yer alıyor. Bu yeni lüks model tıpkı klasik cihazda olduğu gibi 6 inçlik çerçevesiz bir ekran yapısı ile geliyor. Ancak arka yüzey cam yerine zirkonyum seramik olarak kaplanmış durumda.

Bu seramik tasarım çizilmelere karşı oldukça dayanıklı olsada kırılmalara karşı tam anlamıyla öyle diyemeyiz. Donanım tarafına geldiğimizde yeni LG Signature Edition modelinde normalde 4 GB RAM belleğinin 6 GB'a yükseldiğini görüyoruz. Ayrıca depolama alanının ise 256 GB'a çıktığı gözüküyor. Signature Edition modelinin işletim sistemi tarafında ise Android Oreo yüklü bir şekilde geleceği söyleniyor. LG tarafından açıklanana göre bu modeli satın alan bazı şanslı kişilere cihaz arkasına isim yazdırma fırsatıda verecek.

Kutu içerisinden iki adet kablolu ve kablosuz olmak üzere Bang-Olufsen kulaklık çıkıyor ve oldukça kaliteli bir kulaklık diyebiliriz. LG'nin bu yeni Signature Edition modeli 300 adet ile sınırlı sayıda çıkacak ve modelin 1820 dolar seviyelerinde bir satış rakamına sahip olması bekleniyor.





PAYLAŞ