iPhone XS, XS Max ve XR İçin yeni kılıflar satışta - Haberler - indir.com

iPhone XS, XS Max ve XR İçin yeni kılıflar satışta

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-20 18:03:02
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple, son çıkardığı amiral gemileri iPhone XS, XS Max ve XR İçin yeni akıllı kılıfları satışa sundu.

Apple, 2018 yılının Eylül ayında, yeni amiral gemileri iPhone XS, XS Max ve XR modellerini akıllı telefon dünyasına sunmuştu. Yeni iPhone’lar, teknoloji dünyasının gündemini bazen olumlu bazen de olumsuz haberlerle sık sık meşgul etti. iPhone XS, XS Max ve XR modellerinin olumsuz anlamda eleştirilmesine neden olan yanı, fiyatlarının çok pahalı olması oldu. Öyle ki geçtiğimiz yıl satış rakamlarında beklediği başarıyı yakalayamayan Apple’ın, bu başarısızlığı tamamen buna bağlanıyor.

iPhone XR Satın Almak İçin 5 NedeniPhone XR Satın Almak İçin 5 Neden

iPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride Bıraktı

Apple şimdi iPhone XS, XS Max ve XR kullanıcıları için yeni bir haber verdi ve yeni  iPhone’ların akıllı batarya kılıflarını duyurdu. Kullanıcılar, akıllı bataryalı kılıfları uzun süredir bekliyorlardı.

Apple’ın akıllı kılıfları, iki renk seçeneği ile sunuyor

Apple son amiral gemileri iPhone XS, XS Max ve XR için, kullanıcıların uzun süredir beklediği akıllı batarya kılıfları satışa sundu. Bilindiği üzere iPhone model akıllı telefon kullanıcılarının en çok şikayet ettiği noktalardan birisi batarya problemi. Bunun için tasarlanmış olan yeni akıllı kılıflar, Apple’ın çevrimiçi mağazasında ve Apple ürünleri satan diğer mağazalardaki yerini aldı. Kılıflar, siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunuyor.

iPhone XR Satın Almak İçin 5 Neden

Apple’ın akıllı batarya kılıfları ne işe yarıyor?

Apple’ın iPhone XS, XS Max ve XR modelleri için, henüz satışa sunduğu akıllı batarya kılıfları, telefonu korumanın yanında farklı görevler de üsteleniyor. Apple tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, kılıfların özelliği sayesinde konuşma süresi 37, internet kullanım süresi 20 saate kadar uzuyor. Kılıf kablosuz şarj özelliğine de sahip. Bu da sizi telefonu ve kılıfı ayrı ayrı şarj etmekten kurtarıyor. Kılıfların tasarımına baktığımızda, en büyük farkın telefonun altından başlayıp ortalarına kadar gelen bir kısmının kabarık olması. Önceki modellerde kabartılan kısım biraz daha farklıydı. Teslimatları 18 Ocak’ta başlayacak olan kılıfların fiyatı, 129 dolar olarak belirlendi. 18 Ocak’ta teslimatı başlayacak olan kılıflar, mağazalarda da aynı gün satışa sürülecek.


iPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride BıraktıiPhone XR Satışları iPhone XS Modelini Geride Bıraktı

PAYLAŞ