iPhone Xs ve iPhone Xs Plus'ın satış tarihleri ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

iPhone Xs ve iPhone Xs Plus'ın satış tarihleri ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-11 17:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Bazı kaynaklardan açıklanan bilgilere göre Apple, yeni çıkacak iPhone modelleri hakkında çıkış tarihi bilgilerini sızdırdı. Merakla beklenen iPhone modelleri için 14 Şubat'ta ön sipariş alınacağı sızdırıldı. Kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği yeni model iPhone'ların hangi donanımlara sahip olacağı da açıklandı.

iPhone Xs ve iPhone Xs Plus'ın satış tarihleri ortaya çıktı!

iPhone Xs Plus'ın iPhone Xs'ten daha büyük bir pille geleceği tahmin ediliyor. Her iki telefonda Apple'ın yeni nesil işlemcisi olan A12 ile beraber gelecek. Bu A12 işlemci ile yeni nesil iPhone'lar oldukça başarılı performans sergileyecek diyebiliriz. Yapay zeka ve kamera konusunda zaten muhteşem olan Apple, bu telefonlarda da tüm marifetini göstermiş. 21 Şubat'tan itibaren dünyanın belli ülkelerinde piyasaya sürülecek olan  yeni model iPhone'ların ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor. A12 işlemcisine sahip 4 GB RAM sunacak olan Apple, iPhone X'de 3 GB RAM tercihi de sunmuştu.iPhone Xs Plus'ın boyut açısından iPhone 8 Plus ile aynı olmasını bekliyoruz. iPhone Xs Plus'ın 6.5 inçlik ekrana, iPhone Xs'in 5.8 inçlik bir ekrana sahip olacağı ve iPhone Xc'nin 6.1 inçlik ekrana sahip olacağı konuşuluyor.

Ucuz iPhone'dan kötü haber!Ucuz iPhone'dan kötü haber!

Yeni iPhone'lar 12 Eylül'de 20.00'da gerçekleşecek bir etkinlikte lanse edilecek.


Yeni iPhone'ların tanıtım tarihi belli olduYeni iPhone'ların tanıtım tarihi belli oldu
Herkesin merakla beklediği yeni iPhone'ların duvar kağıdını indirebilirsinizHerkesin merakla beklediği yeni iPhone'ların duvar kağıdını indirebilirsiniz
Yeni iPhone Xs'in Konsept Videosu Ortaya ÇıktıYeni iPhone Xs'in Konsept Videosu Ortaya Çıktı

PAYLAŞ