iPhone XS ve iPhone XS Max Nasıl Yeniden Başlatılır? - Haberler - indir.com

iPhone XS ve iPhone XS Max Nasıl Yeniden Başlatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-20 14:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Apple’ın son amiral gemis ailesi olan iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modelleri bildiğiniz üzere ana ekran tuşu olmadan geliyor. Face ID teknolojisine sahip olan bu yeni seri iPhone X’te olduğu gibi ana ekran tuşu kaldırılmış durumda. Ancak modellerde ana ekran tuşunu aratmayacak birçok işleve sahip bir yan düğme yer alıyor. Apple bu yan düğmeye birçok görev atarken, bizde sizlere bu içeriğimizde iPhone Xs serisini yeniden başlatmak için yapabileceğiniz yöntemleri söyleyeceğiz. iPhone X’te olduğu gibi yeni iPhone Xs serisinde cihaz nasıl yeniden başlatılır gelin bakalım.

iPhone cihazınızı yeniden başlatmak için sadece o düğmeye basmak yeterli olmayacak ve bir kombinasyon sağlamanız gerekiyor. iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinde cihazı en hızlı şekilde yeniden başlatmak için varolan kombinasyonlara gelin bakalım.

iPhone XS, iPhone XR ve iPhone XS Max Yeniden Başlatma

  • İlk olarak sesi açma düğmesine hızlıca basın ve bırakın.
  • Daha sonra sesi kıs düğmesine hızlıca basın ve bırakın.
  • Son olarak Apple logosunu görene kadar yan düğmeye basılı tutun ve gördüğünüz zaman düğmeyi geri bırakın.

Bu esnada iPhone cihazınızı kapatmak için kaydırıcı bölümün geldiğini göreceksiniz. Ekran kararana kadar yan düğmeye basılı tutmaya devam ettiğinizde Apple logosunu görene kadar bu işlemi sürdürün. Yeniden başlatma işlemi tamamlandığı zaman ekranın tekrar açıldığını görecek ve yeniden başlatmak işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız. Yeniden başlatma işleminde iPhone kapatmanın aksine sadece cihaz parolanızı giriş yaparak telefona erişebileceksiniz. Tam kapatma işleminde ise eğer aktif ise cihaz sizden PUK kodu soracaktır.

iPhone’u kapatmak istiyorsanız ise Ayarlarda yer alan Genel menüsü altındaki “Sistemi Kapat” seçeneğine basmanız yeterli olacaktır. Ayrıca ses açma / kısma ve yan düğmeye aynı anda basılı tutarak buradak kaydırıcı seçenek ile cihazı kapatabilirsiniz.





PAYLAŞ