iPhone Xs Satışları Nasıl Gidiyor? - Haberler - indir.com

iPhone Xs Satışları Nasıl Gidiyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-05 09:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

 Popüler analist şirketi olan Flurry tarafından Apple’ın son amiral gemisi serisi olan iPhone Xs satışları hakkında bazı yeni rakamlar açıklandı. iPhone Xs satış rakamlarının tahminin de şirket bir milyondan fazla mobil uygulamanın verilerini kullandı. Yeni nesil amiral gemisi ailesi iPhone Xs’in satışları hali hazırda yer alan iPhone X ve iPhone 8 serileri ile karşılaştırıldı. Yeni iPhone modellerinin satışa çıkmasından bir haftalık bir süre içerisinde rakamların iPhone 8 satışlarını arkasında bıraktığı ifade ediliyor. Yeni iPhone satışlarının ise gelirlerin yüzde 7’sini oluşturduğu belirtiliyor.

iPhone Xs Satış Rakamları

iPhone Xs Max'te Kişi Fotoğrafları Neden Daha Güzel Çıkıyor?iPhone Xs Max'te Kişi Fotoğrafları Neden Daha Güzel Çıkıyor?

Şirketin sağlamış olduğu gelirin geçen yıla göre aynı dönem ile iPhone X ve iPhone 8 serisi modellerinin toplam satışlarından daha başarılı bir ivme yakaladığı belli oluyor. Flurry Analytics’e göre iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerinin satışları bir hayli iyi gidiyor. Ancak satış başarısı noktasında en başarılı serinin hala iPhone 7 olduğu belirtiliyor. Pazar payı noktasında iPhone 7 modelinin yüzde 15.40 değer ile zirvede olduğu belirtiliyor. iPhone 7 Plus ise yüzde 12.73’lik değere sahipken iPhone 6s ise yüzde 12.40 değerle üçüncü sırada yer alıyor.

Tasarım noktasında iPhone X ile benzerlik gösterdiği için birçok kullanıcı iPhone Xs serisini almaktan kaçınmıştı. Ancak sunmuş olunan yeni renk seçenekleri ve güçlü donanım özellikleri farkını ortaya koyuyor. IP68 sertifikasına da sahip olan yeni cihazlarda paslanmaz çelik ve cam malzemeleri kullanılmış durumda. Apple A12 Bionic işlemci çipsetinden gücünü alan modelde 5.8 inçlik OLED ekran yer alıyor. Büyük ekranlı cihazda ise 6.5 inçlik OLED bir panel yer alırken yine çift kamera ile gelen serinin geliştirmeler sunduğunu söyleyebiliriz. Sunmuş olduğu bu özellikler ile iPhone X ve iPhone 8’den daha başarılı bir satış çizgisi şuanda Apple’da devam ediyor.


iPhone Xs, X ve Note 9 LTE Hız Testinde KarşılaştıiPhone Xs, X ve Note 9 LTE Hız Testinde Karşılaştı
iPhone XS Max DxOMark Test Sonuçları AçıkladıiPhone XS Max DxOMark Test Sonuçları Açıkladı

PAYLAŞ