iPhone Xs Max, Xs ve XR Apple Türkiye Fiyatları Açıklandı - Haberler - indir.com

iPhone Xs Max, Xs ve XR Apple Türkiye Fiyatları Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-30 14:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın Eylül ayında tanıtmış olduğu yeni amiral gemisi serisi iPhone Xs Max, iPhone Xs ve iPhone XR için Apple Türkiye fiyatları açıklandı. Cihazların uzun bir süredir ülkemiz fiyatları beklenirken nihayet Apple Türkiye internet sitesi fiyatları güncellendi ve yeni modellerin fiyatı da belli olmuş oldu. Ülkemizdeki operatörler tarafında bir süredir fiyatları ortaya çıkmaya başlayan yeni nesil iPhone fiyatlarının resmi sitesi üzerinde fiyatları belli olmamıştı. 30 Kasım bugün ile beraber Apple internet sitesi güncellendi ve nihayet beklenen modellerin fiyatları açıklanmış oldu. iPhone Xs Max ve iPhone Xs modelleri Uzay grisi, altın ve gümüş olarak üç farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor.

iPhone Xs Max ve iPhone Xs Apple Türkiye Fiyatları

iPhone'da Instagram videoları nasıl indirilir?iPhone'da Instagram videoları nasıl indirilir?

Listelenen fiyatlara göre iPhone Xs model serisi 9899 TL başlangıç fiyatına sahip durumda. 64 GB ile bu fiyata sahip olan cihazın 256 GB versiyonu 11.199 TL olurken 512 GB olan model ise 13.099 TL ile satışta bulunuyor. iPhone Xs Max tarafında ise 64 GB olan model 10.799 TL etikete sahip olurken 256 GB olan versiyon 12.099 TL ve 512 GB olan versiyon ise 13.999 TL fiyat etiketine sahip durumda. Uygun fiyatlı model olarak gösterilen 6.1 inçlik iPhone XR modeli ise siyah, mavi, sarı, mercan, kırmızı ve beyaz renk seçeneklerine sahip olarak 6 farklı renk sunuyor.

Bu modelin 64 GB’lık başlangıç versiyonu ise 7399 TL fiyata sahip olurken 128 GB olan versiyon ise 7799 TL ile satışta olacak. 256 GB olan versiyon ise 8699 TL fiyat etiketine sahip durumda. Bu rakamların hiçte bütçe dostu olmadığı açık bir şekilde gözüküyor. Eğer yeni nesil bir iPhone almak istiyorsanız astronomik bu rakamları cebinizden çıkartmanız gerekiyor.


Yapılan bir araştırmaya göre Çin'deki iPhone kullanıcıları fakir ve eğitimsizYapılan bir araştırmaya göre Çin'deki iPhone kullanıcıları fakir ve eğitimsiz
iPhone fiyatları ile ilgili şok gelişmeiPhone fiyatları ile ilgili şok gelişme
iPhone için Fortnite'a ince ayariPhone için Fortnite'a ince ayar

PAYLAŞ