iPhone Xs Max ve Google Pixel 3 XL Kamera Karşılaştırması - Haberler - indir.com

iPhone Xs Max ve Google Pixel 3 XL Kamera Karşılaştırması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-17 10:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google’ın geçtiğimiz günlerde tanıtılan en güçlü modeli olan Pixel 3 XL donanım ve performans tarafında sunmuş olduğu yeniliklerin yanı sıra kamerası ile de dikkat çekiyor. Şimdi ise Pixel 3 XL ve iPhone Xs Max modellerinin kamera performansları karşılaştırıldı. Bildiğiniz üzere iPhone Xs Max modeli Apple’ın en pahalı iPhone konumunda bulunuyor. iPhone Xs Max modeli de tıpkı Pixel 3 XL gibi üst seviye amiral gemisi olarak güçlü özellikler sunmayı başarıyor. Şimdi ise popüler karşılaştırma sayfası olan MacRumors tarafından Pixel 3 XL ve iPhone Xs Max’in kamera özellikleri ve yetenekleri karşılaştırıldı. Gelin şimdi her iki cihazın sunmuş olduğu kamera performansına göz atalım.

Google Pixel 3 XL ve iPhone Xs Max Kamera Karşılaştırması

Google Pixel 3 XL modelinde 12 megapiksellik tek bir arka kamera yer alırken iPhone Xs Max cihazında ise 12 megapiksellik çift kamera yer alıyor. iPhone’daki çift kameranın ilki geniş açı bir lens olurken ikinci kamera ise telefoto özelliğine sahip durumda. iPhone Xs Max modeli portre modu ile arka plan bulanıklaştırma özelliğini çift kamera sistemi ile sunarken, Pixel 3 XL modeli ise bu işlemi tek kamera ve yazılım desteği ile sunabiliyor. Portre modu her iki cihaz içinde oldukça başarılı sonuçlar verirken, keskinlik tarafında iPhone Xs Max’in daha iyi bir performans sergilediği gözüküyor.

Huawei Mate 20 Pro vs iPhone Xs Max Karşı KarşıyaHuawei Mate 20 Pro vs iPhone Xs Max Karşı Karşıya

Ayrıca iPhone modelinde yer alan Akıllı HDR özelliği öne çıkan yeteneklerden birisi oluyor. Gökyüzü parlaklıkları veya karanlık alanlar gibi durumlarda cihaz kontrast oranını iyi bir şekilde koruyarak iyi bir renk dinamik aralığı sunabiliyor. Düşük ışık tarafında ise Pixel 3 XL modeli iPhone Xs Max’e göre daha grenli kareler çekiyor. Söz konusu karşılaştırma videosuna aşağıdan erişebilirsiniz.




iPhone XS Bilinmeyen İki Gizli Büyük Özelliğe SahipiPhone XS Bilinmeyen İki Gizli Büyük Özelliğe Sahip
Apple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladıApple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladı
iPhone XS Max Üretim Maliyeti Ne Kadar?iPhone XS Max Üretim Maliyeti Ne Kadar?

PAYLAŞ