iPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark Attı - Haberler - indir.com

iPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark Attı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-23 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler amiral gemisi akıllı telefonlar arasındaki karşılaştırmalar devam ediyor. Şimdi ise Apple’ın en güçlü modeli olan iPhone Xs Max ile henüz geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Google’ın yeni modeli Pixel 3 XL modeli karşı karşıya geldi. Cihazlar arasında yapılan en güncel performans ve genel testlerin galibi ise Apple’ın oyuncusu iPhone Xs Max oldu. Bilinen Youtube kanalı PhoneBuff tarafından gerçekleştirilen testler Pixel 3 XL için pekte iyi gitmedi. Bellek yönetimi noktasında Pixel 3 XL’ın sorunları ortaya çıkarken gelecek bir güncelleme ile beraber cihazın daha bir akıcılık kazanması bekleniyor. Diğer yandan bu kanal iPhone Xs Max’i Note 9 ile karşılaştırmış ve Note 9’a ise yapılan işlemlerde 9 saniye daha hızlı bir fark atmayı Xs Max başarmıştı.

iPhone Xs Max vs Google Pixel 3 XL

Yapılan testlerdeki aradaki farkın bir dakikaya yakın olduğu belirtiliyor. Bu noktada iki cihazında 4 GB RAM belleğine sahip olduğunu belirtelim. iPhone Xs Max modeli oyun, fotoğraf düzenleme, sosyal medya ve üretkenlik gibi içerikleri 2 dakika 30 saniye gibi bir sürede bitirdi. Aynı ortamda ve uygulama testinde ise Google Pixel 3 XL’ın 3 dakika 35 saniye gibi bir performans sergilediği ortaya çıktı. Yapılan ilk testte uygulamalar arka planda tutuldu ve bu şekilde gerçekleştirildi. Yapılan tekrar testlerinde ise benzer sonuçların çıktığı ifade edildi.

Apple'ın Pixel 3'den Alması Beklenilen 5 ÖzellikApple'ın Pixel 3'den Alması Beklenilen 5 Özellik

Ayrıca arka planda tutulan uygulamalar ile gerçekleşen performans testlerinde Pixel 3 XL modelinin bir bellek optimize sorunu yaşadığı belirtildi. Bu noktada bu sorun çözülünce Pixel 3 XL’ın iPhone Xs Max’e biraz daha yakın bir performans sergilemesi bekleniyor. Her iki modelinde güçlü bir amiral gemisi model olduğunu belirtelim. Söz konusu yapılan test videosuna ise aşağıdan erişebilirsiniz.




iPhone Xs Max ve Google Pixel 3 XL Kamera KarşılaştırmasıiPhone Xs Max ve Google Pixel 3 XL Kamera Karşılaştırması
iPhone XR, iPhone Xs Max'ten %27.5 Daha Kalın ÇerçeveliiPhone XR, iPhone Xs Max'ten %27.5 Daha Kalın Çerçeveli
Google Pixel 3 ekran konusunda şaşırtıyor!Google Pixel 3 ekran konusunda şaşırtıyor!

PAYLAŞ