iPhone Xs Max ile Çekilmiş Kısa Film Yayınlandı - Haberler - indir.com

iPhone Xs Max ile Çekilmiş Kısa Film Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz hafta teknoloji anlamında özellikle Apple’ın tanıttığı yenilikler ile oldukça yoğun geçti diyebiliriz. Ancak yeni cihazlara dair bilgiler ve yenilikler gelmeye devam ediyor. Bu noktada şirketin yeni tanıtmış olduğu iPhone Xs Max cihazı ile çekilen profesyonel bir kısa çekim filmi yayınlandı. Apple’ın her yıl çıkartmış olduğu iPhone modellerinin kamera performansı profesyonel kişiler tarafından incelenerek performansa yönelik çeşitli kısa film videoları çekiliyor. Bu yılda aynısı gerçekleşti ve yine en yeni cihaz olan iPhone Xs Max’in güçlü kamerası ile bir çekim gerçekleştirildi.

Ünlü yönetmen Jon M. Chu tarafından bu kısa filmin tamamı iPhone Xs Max modeli ile gerçekleştirildi. iPhone telefonu dışında herhangi bir dış ekipman ve ışık sistemi kullanılmadığı ifade edildi.

Yeni iPhone Xs Ailesinin Batarya Boyutları Belli OlduYeni iPhone Xs Ailesinin Batarya Boyutları Belli Oldu

Handheld. No equipment. No effects. Amazing work by Crazy Rich Asians director @jonmchu — shot on iPhone XS Max. Moves by @Luigiskmz. More from @WIRED: https://t.co/E897Me2w6fpic.twitter.com/DkdjT2ZpMA — Tim Cook (@tim_cook) 19 Eylül 2018

Çekilen bu filmin ham görüntüleri üzerinde herhangi bir oynama ve düzenleme yapılmadığı ve doğal olarak bırakıldığı ifade edildi.

Çekilen kısa film saniyede 240 FPS ile 4K çözünürlükte çekilmiş durumda. Bir dansçının prova odasında gerçekleşen çekimde sanatçı Luigi Rosado’nun odasında gerçekleştirdiği tüm hareketler Xs Max modelinin sabitleyici özelliği sayesinde oldukça net bir çekim gerçekleşmiş durumda. Tüm görüntüler iPhone Xs Max ile çekilmiş olsada, bir profesyonel isim tarafından çekildiğinin altı çiziliyor. CEO, Tim Cook tarafından paylaşılan bu kısa film’in Apple’ın ticari hedefleri üzerinde de çeşitli bilgiler verdiği ifade ediliyor.

Özellikle Asya pazarında bir düşüş sergileyen Apple’ın bu noktada bu benzeri tanıtım filmleri ile faaliyetlerini arttırması hedefleniyor.


iPhone XS ve XR, HDR Farkı Nedir?iPhone XS ve XR, HDR Farkı Nedir?

PAYLAŞ