iPhone Xs Max İçin Sürpriz Bir Aksesuar Gözüktü - Haberler - indir.com

iPhone Xs Max İçin Sürpriz Bir Aksesuar Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 13:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Apple’dan kullanıcıları için yeni aksesuarlar görmeye devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere iPhone cihazların kendi aksesuarları da fiyat anlamında yüksek bir etikete sahip oluyor. Özellikle son amiral gemisi serisi olan iPhone Xs ve Xs Max için bu durum daha da yüksek rakamlara erişebiliyor. Şimdi ise iPhone Xs ve Xs Max modelleri için sürpriz bir aksesuar ortaya çıktı. 5.8 inçlik OLED bir ekran ile gelen model bu noktada en iyi pile sahip durumda değil. 6.5 inç büyüklüğündeki iPhone Xs Max modeli de yine batarya noktasında piyasadaki en iyi performansı sergileyen bir cihaz konumunda bulunmuyor. Ancak sahip olduğu 7 nm A12 Bionic işlemcisi ile beraber günlük kullanım ömrüne göre iyi bir pil ömrünün sunduğunu her iki cihaz için de söyleyebiliriz.

iPhone Xs Serisi İçin Yeni Aksesuar

iPhone XR ve Note 9 Fortnite'da Karşı Karşıya GeldiiPhone XR ve Note 9 Fortnite'da Karşı Karşıya Geldi

Fakat sahip olduğu batarya haricinde ek bir ömür isteyen kullanıcılara için ise özel bir kılıf aksesuarı geliyor. Buna göre Apple’ın iPhone 6, 6s ve 7 modellerinde gördüğümüz 730 TL değerinde bataryalı bir kılıfı bulunuyor. Fakat o kılıflarda sunmuş olduğu tasarım bir hayli tepki çekmiş ve tercih edilmemişti. iPhone Xs ve iPhone Xs Max modelleri için ise yeni bir bataryalı kılıf geliyor ve bu kılıf ek olarak 1877 mAh’lik bir pil ömrü sunuyor. watchOS 5.1.2 kodlarında ortaya çıkan bu yeni bataryalı kılıfın kesin olarak gelmesi bekleniyor. Ancak henüz ne zaman tanıtılacağı ve kesin olarak pil kapasitesi belli olmuş değil. Bu yeni bataryalı kılıfın iPhone XR için uyumlu olmayacağı ve fiyat noktasında ise 99 dolardan daha yüksek bir rakama sahip olacağı bekleniyor.

Ülkemizde hali hazırda yüksek fiyat etiketine sahip olan iPhone Xs modellerinin bu aksesuarlarının da yüksek fiyat sahip olması bekleniyor.  


5G destekli iPhone'lar için, beklemek gerekecek5G destekli iPhone'lar için, beklemek gerekecek
Samsung, Twitter'da iPhone üzerinden paylaşım yaptıSamsung, Twitter'da iPhone üzerinden paylaşım yaptı
iPhone'dan silinen fotoğraf geri nasıl getirilir?iPhone'dan silinen fotoğraf geri nasıl getirilir?

PAYLAŞ