iPhone Xs Max, Galaxy Note 9 ile Hız Testinde Karşılaştı - Haberler - indir.com

iPhone Xs Max, Galaxy Note 9 ile Hız Testinde Karşılaştı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-25 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler Youtube kanalları tarafından iddialı amiral gemisi cihazların performans karşılaştırmalarını görmeye devam ediyoruz. Henüz geçtiğimiz haftalarda tanıtılan iPhone XS Max modeli şimdi ise Samsung'un en güçlü amiral gemisi cihazı olan Galaxy Note 9 ile karşılaştırıldı. Modellerin uyguama açılış hız testi gerçekleştirildi ve kıyasıya bir rekabet oldu. Video başlarında oldukça şaşırtıcı performanslar gözüktü ancak video sonunda ve genelinde ise performans sonuçları aslında pekte şaşırtmadı diyebiliriz.
SuperSaf TV tarafından yayınlanan video kapsamında hız testi ile ilk olarak Instagram, Facebook, Twitter ve YouTube gibi uygulamalar açıldı. Galaxy Note 9 modeli video başlarında iPhone Xs Max modelini çok az farklar ile arkasında bıraktı ve uygulamayı daha hızlı açmayı başarmış oldu. Zaten hali hazırda güçlü bir model olmayı başaran Galaxy Note 9'un bu performansı şaşırtmadı diyebiliriz. Yapılan sosyal medya uygulama hız testi sonrasında ise 8 farklı daha uygulama ve oyun ard arda açıldı. iPhone Xs max ise bu noktada Galaxy Note 9 modelni tüm oyunlarda geçti ve daha hızlı açmayı başardı.


Uygulama Açılış Hız Testi


Bazı oyunlarda ise Galaxy Note 9'a göre iPhone X Max'in tam 4 kat daha hızlı bir açılış performası sergilediği gözüktü. Uygulamaların görev yöneticisinden çağırılarak yapılan ikinci açma turunda ise yine sonuçlar benzer sonuçlandı diyebiliriz. Fakat sosyal medya uygulamaları ikinci sefer açıldığında iPhone XS Max kaldığı yerden devam etti ancak Galaxy Note 9 modeli uygulamaları yeniden başlattı. Bu noktada iOS'un Android karşısında daha iyi bir bellek yönetimi sergilediği görülmüş oldu. 
Sonuç olarak baktığımız zaman her iki cihazında üst seviye performans sergilediğini görmüş olduk. Aralarında yer alan ufak farkların günlük kullanımda aslında çok da fark yaratmayacağını söyleyebiliriz. İki cihaz arasında kalan kullanıcılar ise bu noktada iOS veya Android işletim sistemi noktasında tercihlerini belirlemeleri daha sağlıklı olacaktır.

Bu iPhone Modeller Artık WhatsApp DesteklemeyecekBu iPhone Modeller Artık WhatsApp Desteklemeyecek





iPhone XS ve XS Max'de Yer Alan Yeni Kaydırma HareketleriiPhone XS ve XS Max'de Yer Alan Yeni Kaydırma Hareketleri
WhatsApp’ın desteği sonlandıracağı iPhone modelleriWhatsApp’ın desteği sonlandıracağı iPhone modelleri

PAYLAŞ