iPhone XS Max ekran görüntüsü nasıl alınır? - Haberler - indir.com

iPhone XS Max ekran görüntüsü nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 14:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

iPhone kullanan kişilerin ekran görüntüsü alma noktasında seçeneği aynı olsa da Apple tarafından piyasaya sunulan yeni model iPhone XS Max ile bu konuda bir değişikliğe gidildi. Yeni telefon modelinde ekran görüntüsü almak, yeni fonksiyonlar ve tuş takımındaki değişiklikler nedeniyle farklı olurken iPhone XS Max kullanıcıları haberdeki adımları takip ederek kolay bir şekilde ekran görüntüsü alabilir. 

iPhone Xs Max, Xs ve XR Apple Türkiye Fiyatları Açıklandı

iPhone Xs Max İçin Sürpriz Bir Aksesuar GözüktüiPhone Xs Max İçin Sürpriz Bir Aksesuar Gözüktü

iPhone XS Max Ekran Görüntüsü alma işlemleri

iPhone XS Max ekran görüntüsü alınabilmesi adına Apple tarafından bir kolaylık düşünülmüş. Cihazın yan tarafında yer alan güç ve ses açma tuşuna aynı anda basılması ile birlikte ekran görüntüsü hızlı bir şekilde alınacak.

Farklı bir tuş ya da cihaz özelliklerinden bir fonksiyona dokunmanıza gerek kalmadan sadece iki tuşa dokunarak alacağınız ekran görüntüsü, bu açıdan işleri biraz kolaylaştırmış durumda.

iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR modellerinde ekran görüntüsü almak isteyen tüm kullanıcılar bu taktiği kullanabilir. Yeni serisinin tümünde aynı şekilde ekran görüntüsü alma ayarlarını düzenleyen Apple, böylece kullanıcıların farklı modellerde zorlanmadan ekran görüntüsü almasını sağlıyor.

Kullanıcılar ekran görüntüsü aldıktan sonra çentikli tasarım nedeniyle üst tarafı boş görebilir. Bu nedenle özellikle ilk defa çentik tasarımı kullanan kişiler, ekran görüntüsü aldıktan sonra üst tarafta yer alacak boşluğu garipsememesi gerekiyor. 

iPhone Xs Max İçin Sürpriz Bir Aksesuar Gözüktü


iPhone XS Max alev alev yandıiPhone XS Max alev alev yandı

PAYLAŞ