iPhone XS Max DxOMark Test Sonuçları Açıkladı - Haberler - indir.com

iPhone XS Max DxOMark Test Sonuçları Açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-04 14:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonlar sunmuş oldukları kamera yetenekleri ile neredeyse fotoğraf makinesi işlevi görüyorlar. Pazarda bu konuda iddialı Huawe, Apple ve Samsung gibi köklü firmalar bulunurken şimdi ise Apple’ın son modeli olan iPhone XS Max için DxOMark test sonuçları belli oldu. Akıllı telefon pazarındaki kameraları karşılaştırması ile ünlü firma DxOMark şimdi ise Apple iPhone XS Max’i konuk aldı. Hali hazırda zirvede yer alan Huawei P20 Pro’nun en iddialı rakiplerinden olan iPhone XS Max nasıl bir performans sergiledi gelin bakalım. Yapılan ilk inceleme sonuçlarında iPhone Xs Max’in kamera tarafında 105 puan aldığını görüyoruz.

Zirvedeki İsim Değişmedi

iPhone Xs Max, Galaxy Note 9 ile Hız Testinde KarşılaştıiPhone Xs Max, Galaxy Note 9 ile Hız Testinde Karşılaştı

iPhone XS Max almış olduğu 105 puan ile ikinci sıraya yerleşmiş oluyor. Birinci sırada ise henüz geçilemeyen ve tam 109 ortalama puan alan Huawei P20 Pro modeli bulunuyor. Üçüncü sırada ise HTC’nin U12+ modelini görebiliyoruz. iPhone’un kamera test detaylarına inecek olursak fotoğraf bölümünde 110 puan ve video tarafında ise 96 puan alan büyük ekranlı iPhone XS Max, çeşitli olumlu ve olumsuz görüşlere sahip durumda. Cihazın dinamik aralık ve doğru pozlama tarafında iyi bir performans sergilediği ifade ediliyor. Ayrıca A12 Bionic işlemcisinde yer alan akıllı HDR özelliği de dikkat çeken bir detay oluyor.

iPhone Xs Max fotoğraf karelerini oldukça canlı renkler ile kullanıcılara sunuyor. Otomatik netleme tarafında ise oldukça hızlı ve net bir cihaz olmayı başaran iPhone Xs Max, bokeh noktasında da iyi bir performans sergiliyor. Yeteri kadar beğenilmeyen noktalardan birisi ise flaş bölümü oluyor. Flaşlı çekimlerinde karelerin karanlık çıktığına dair ifadeler yer alıyor. Ayrıca yeterli ışığın olmadığı çekimlerde ise kumlu görüntülerin ortaya çıktığı belirtiliyor. Xs ve Xs Max modellerinde 12 + 12 megapiksel olarak çift kamera sistemini görüyoruz. Ön yüzeyde ise yüz tanıma özellikli 7 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Arkada yer alan çift kamera ayrıca 60 FPS 4K video kaydı gerçekleştirebiliyor.

Puanlara göre pazarın en iyi ikinci kamerasına sahip olan model Huawei cephesini geçememişe benziyor.  


Bir iPhone XS Max Modeli Toplamda Kaç Dolara Üretiliyor?Bir iPhone XS Max Modeli Toplamda Kaç Dolara Üretiliyor?
iPhone Xs Max'te Kişi Fotoğrafları Neden Daha Güzel Çıkıyor?iPhone Xs Max'te Kişi Fotoğrafları Neden Daha Güzel Çıkıyor?

PAYLAŞ