iPhone XS Max alev alev yandı - Haberler - indir.com

iPhone XS Max alev alev yandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-01 17:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Teknolojide gelinen son nokta ne kadarda üst seviye olursa olsun akıllı telefonlarda kendi kendine yanma haberini almaya devam edecek gibiyiz. Sizlere daha önceden de kendi kendine alev alan iPhone modellerinden bahsetmiştik. Bizi en çok üzen yanma haberi ise bisiklet sürerken dengesini kaybedip düştüğü için iPhone'sinin patlaması sonucu ciddi bir şekilde yaralana Gareth Clear oldu. Bu zamana kadar onlarca yanık iPhone olayı ile karşılatık ve şimdi yeni bir olay daha bunların arasında yerini aldı. 

Columbus'ta yaşayan bir iPhone kullanıcısının başından geçen bir olaya göre cebinde bulunan iPhone model telefonu bir anda alev almaya başlıyor. J. Hillard olarak anılmak isteyen adamın hikayesinde başında geçenler ise şu şekilde; iPhone telefonu kendi kendine cebinde bir anda yanmaya başlıyor ve yanığı tamamen hissetemeye başlayınca hemen pantolonunu çıkartıyor. Akıllı telefonunun yanmasından ve yanma süre zarfı boyunca zehirli boya dumanına maruz kaldığı için soluğu hemen en yakın Apple Store'da alan Hillard istediği yardımı alamamış. J. Hillard tarafından yapılan açıklamaya göre, konuyu dikkate alacaklarını ifade eden mağaza çalışanları, yaklaşık olarak 40 dakika süre boyunca mağazada kaldığını ve telefonunu yenilemediklerini ifade ediyor. 

iPhone Xs Max ve Google Pixel 3 XL Kamera KarşılaştırmasıiPhone Xs Max ve Google Pixel 3 XL Kamera Karşılaştırması

https://www.indir.com/haberler/iphone-guncellenmiyor-sorunu-nasil-cozulur

Sonuç ne olursa olsun mahkemeye konu taşınacak

Çaresiz bir şekilde evine eli boş dönen iPhone XS Max kullanıcısı Hillard, bu defa çareyi Apple Care hattını aramakta bulmuş. Yanmış olan telefon ve eşyalarının fotoğrafını çekerek Apple Care'ye gönderen Hillard, şu an sonucu bekliyor. Sonuç herne olursa olsun Hillard tarafından yapılan açıklamaya göre yasal işlem uygulayacağını ifade ediyor. 

 

 


iPhone XR, iPhone Xs Max'ten %27.5 Daha Kalın ÇerçeveliiPhone XR, iPhone Xs Max'ten %27.5 Daha Kalın Çerçeveli
iPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark AttıiPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark Attı
iPhone Xs Max, Xs ve XR Apple Türkiye Fiyatları AçıklandıiPhone Xs Max, Xs ve XR Apple Türkiye Fiyatları Açıklandı

PAYLAŞ