iPhone XS Düştüğünde Kırılır mı? - Haberler - indir.com

iPhone XS Düştüğünde Kırılır mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-01 12:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın son dönemde çıkarttığı yeni ve pahalı telefonları iPhone XS ve iPhone XS Max ne kadar yükselikten düşerse kırılır?

iPhone XS Düştüğünde Kırılır mı?

Apple, bu ay iPhone XS ve iPhone XS Max'i tanıttı ve iPhone fanlarıyla buluşturdu. Uzun zamandır merak edilen yeni amiraller pek çok yetenekli özellikler içeriyor ve pek çok alanda ilk olma özelliğini taşıyor. Buna fiyatlar da dahil. Ülkemizde uçuk fiyatlara satın alınacak olan iPhone XS ve XS Max, ne kadar dayanıklı?

iPhone XS ve XS Max'de Yer Alan Yeni Kaydırma HareketleriiPhone XS ve XS Max'de Yer Alan Yeni Kaydırma Hareketleri

Apple, iPhone XS ve XS Max'i bir akıllı telefonda yer alabilecek en dayanıklı cam ile donattığını söylüyor. Elbette bunu test etmek fazlasıyla cesaret isteyecektir. Çünkü binlerce dolara satılan bu telefon ülkemizde yaklaşık olarak 15.000 Türk Lirası gibi çok uçuk bir fiyata satılmaktadır. Sadece test amaçlı 15 bin Türk lirası vermek gerçekten cesaret isteyecektir. Burada her ne kadar Apple bunu söylemese de iPhone XS ve XS Max telefonlarında Gorilla Glass 6 ekran koruması sağlanıyor.

iPhone XS ve XS Max kademe kademe düşme testi uygulayan birisi, her iki telefonu da önce bel seviyesinden sonra da boy seviyesinden sert bir şekilde zemine yüzüstü bırakarak test ediyor. İlk başta telefonda ufak tefek çizikler olsa da merdiven boşluğundan bırakıldığında ön cam tuzla buz oluyor. Tabi test için birkaç kere bu telefonları düşürdüğünden telefonlar daha dayanıksız hale geliyor. En son camının tuzla buz olmasına rağmen hala çalıştığını gözlemliyoruz.


WhatsApp’ın desteği sonlandıracağı iPhone modelleriWhatsApp’ın desteği sonlandıracağı iPhone modelleri
iPhone Xs Max, Galaxy Note 9 ile Hız Testinde KarşılaştıiPhone Xs Max, Galaxy Note 9 ile Hız Testinde Karşılaştı
7 Yaşındaki Çocuk iPhone Ebeveyn Denetimini Hackledi7 Yaşındaki Çocuk iPhone Ebeveyn Denetimini Hackledi

PAYLAŞ