iPhone XL İçin Önemli Bir Tahmin - Haberler - indir.com

iPhone XL İçin Önemli Bir Tahmin

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 21:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknolojik ürünler üretmek konusunda bir dev olan Apple, çalışmalarına hızla devam ediyor. Apple tarafından üretilen ürünlere yönelik başarılı analizler ve tahminlerde bulunması ile bilinen Ming-Chi Kuo, yeni nesil iPhone ürünleri hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Her ürünü ile adından söz ettirmeyi başaran ve üst düzey teknolojiyi ürünlerde kullanmayı tercih eden Apple şirketi, yakın zamanda yeni bir cihaz ile piyasada yerini almaya hazırlanıyor. Apple şirketi, uzu süredir, iPhone modelli akıllı cihazlarının bataryası ile ilgili çeşitli sorunlar yaşadığı biliniyor. Kullanıcıların yorumlarına kulak veren şirket, iPhone modelli akıllı cihazların batarya ömrünün çabuk bitmesinden oldukça şikayetçiler. Bu şikayetlerini Apple'a bildiren kullanıcıları şirket dikkate almış gibi gözüküyor. Son teknoloji akıllı cihaz üretimi aşamasında yer alan şirket, gelen batarya tüketimi şikayetine karşılık yeni nesil cihazda batarya konusunu oldukça önemsemiş gibi gözüküyor. 

iPhone XI ve iPhone XI Max'e dair yeni bilgiler ortaya çıktıiPhone XI ve iPhone XI Max'e dair yeni bilgiler ortaya çıktı

iPhone XL için geri sayım başladı

İlk akıllı cihazından bugüne ciddi değişiklikler yaparak ilerleyen akıllı cihaz üreticisi Apple, şu günlerce eni nesil akıllı cihazı üzerinde çalışmalar yürütüyor. Apple ürünlerine yönelik başarılı analizleri ve isabetli tahminleri ile bilinen Ming-Chi Kuo, bu yıl tanıtılması beklenen iPhone modelli akıllı cihazlar hakkında son derece önemli ipuçlarında bulundu. Bu yıl gelen son teknoloji Huawei Mate 20 Pro ve Galaxy S10 modelli akıllı cihazlar ile ilk kez gördüğümüz ters kablosuz şarj teknolojisinin iPhone 11 olarak adlandırılan yeni nesil iPhone cihazlarda yer alacağına dikkat çeken Kuo, bu sayede iPhone'ların artık başka telefonları da kablo desteği olmaksızın şarj edebileceğine dikkat çekti. Aynı model iPhone cihazlar ile kendi iPhone cihazınızı şarj ederek ani batarya bitimlerinde bu teknolojiden faydalanabilirsiniz. 

Bu teknoloji sistemi doğrultusunda tasalanacak olması beklenen iPhone 11 adlı cihazın bu sebeple büyük bir bataryaya sahip olması bekleniyor. iPhone 11 modelli akıllı cihazın 3491 mAh ile 3560 mAh arasında bir kapasiteye sahip bataryadan güç alacağı hakkında çeşitli tahminler söz konusudur. Teknoloji devi Apple'ın yeni nesil cihazında bu tarz bir iyileştirme yapması ile beraber sıklıkla şikayet edilen batarya sorunu da bu şekilde ortadan kalkmış gibi gözüküyor. iPhone kullanıcıları artık çok daha uzun süren batarya özelliğine sahip olan bir kullanım elde edebilecekler. 

Daha önce yaptığı başarılı tahminler ile adından sıkça söz ettiren OnLeaks tarafından ortaya çıkarılan iPhone XL adlı kaynak kalıbı iPhone modelli akıllı cihazın 3 farklı arka kamera ile gelecek iddialarını doğrulayacak nitelikte olarak görülüyor. Apple’ın ABD Patent ve Ticari Marka Bürosu‘na yaptığı patent başvurusu bu yıl tanıtılacak iPhone modeli iPhone XL'ın sır gibi saklanan özellikleri bu şekilde yavaş yavaş ortaya çıkmış oldu. Her ürettiği ürün ile adından söz ettirmeyi başaran Apple, yakın zamanda tanıtacağı yeni akıllı cihazı ile de dikkatleri üzerine çekecek gibi gözüküyor. Bununla beraber aynı zamanda kullanıcıların şikayetlerine dikkat etmesi de şirketi olan güveni bir kez daha artırdı. 



PAYLAŞ