iPhone XI ve iPhone XI Max'e dair yeni bilgiler ortaya çıktı - Haberler - indir.com

iPhone XI ve iPhone XI Max'e dair yeni bilgiler ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 18:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Apple’ın bu yıl piyasaya sürmesi beklenilen iPhone XI ve iPhone XI Max modellerinin, kamera performansı hakkında yeni detaylar öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl, iPhone X, iPhone Xs ve iPhone Xr’ı akıllı telefon sektörüne katan Apple, iPhone satışlarında beklediği başarıyı yakalayamadı. Apple’ın son çıkardığı iPhone modellerinin fiyat anlamında oldukça yüksek olması, kullanıcıların tepkilerine yol açtı. Bu da Apple’ın koltuğunu rakibi Huawei’ye teslim etmesine neden oldu. 2018 yılında çok fazla ürün de tanıtmayan Apple, akıllı telefon satışlarında da başarı elde edemedi. Bu nedenle şirketin, bu yıl ki planları her zamankinden daha çok merak ediliyor.

iPhone X, XS, XR Nasıl Kullanılır, Sıfırlanır, Kurtarma - DFU Moda Alınır?iPhone X, XS, XR Nasıl Kullanılır, Sıfırlanır, Kurtarma - DFU Moda Alınır?

Apple’ın, 2019 yılında iPhone XI ve iPhone XI Max modellerini piyasaya sürmesi bekleniyor. Yavaş yavaş hakkında bilgilerin gündeme geldiği iPhone XI ve iPhone XI Max modellerine dair bir yeni bilgi daha elde edildi ve cihazları kamera performansı ortaya çıktı.

iPhone X, XS, XR Nasıl Kullanılır, Sıfırlanır, Kurtarma - DFU Moda Alınır?

iPhone XI ve iPhone XI Max, gelişmiş 3D algılama sistemine sahip olacak

iPhone XI ve iPhone XI Max dair önceden elde edilen bilgileri yeniden hatırlamak gerekirse; yeni iPhone’ların artık üçlü kamera sistemine sahip olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bunların yanı sıra, gelişmiş 3D algılama, optik zoom ve daha iyi ışık performansı da sunulacak yenilikler arasında. TrueDepth kamera sisteminin de iPhone XI ve iPhone XI Max modellerinde arkaya taşınacağı söyleniyor.

Üç mercekli kamera sistemine sahip olması beklenilen iPhone XI ve iPhone XI Max, stereoskopik görüntüleme özelliğini de beraberinde getirebilir. Aynı zamanda yeni iPhone’ların artırılmış gerçeklik deneyiminde de yenilikler getirmesi yine beklentiler arasında. Kendisinden önceki modeller, 2 kat optik yakınlaştırmaya destek verirken, iPhone XI ve iPhone XI Max 3 kat optik yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. Üçlü kamera, geliştirilen ışık performansı sayesinde düşük ışıkta bile daha iyi fotoğraflar çekmenize olanak tanıyacak. iOS 13 yüklü yeni iPhone’ların, yine 2019’un Eylül’ünde tanıtılması bekleniyor.

 



PAYLAŞ