iPhone X'i anımsatan Huawei P20 Lite ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

iPhone X'i anımsatan Huawei P20 Lite ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-09 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli üretici Huawei'nin 27 Mart tarihinde düzenleyeceği yeni etkinlik ile yeni akıllı telefon modeli olan P20 serisini tanıtması bekleniyor. Cihaza dair sızıntılar gelmeye devam ederken son gelen görsele göre serinin küçük üyesi olan Huawei P20 Lite modeli tasarım anlamında iPhone X benzerliği ile oldukça dikkat çekiyor. Şirketin üst seviye amiral gemisi olarak P20 modelini tanıtması ve bu cihazı ile beraber P20 ve P20 Plus cihazlarının da piyasaya girmesini bekliyoruz.

Üç kamera sistemine sahip olması beklenen P20 modelinin yanı sıra internete sızdırılan yeni P20 Lite modelinin tasarım olarak iPhone X'e oldukça fazla benzediği gözüküyor. Çentikli yapıya sahip modelin arka yüzeyinde dikey bir şekilde çift kamera bulunuyor ve onun hemen altında ise LED flaş konumlandırılıyor. Ancak iPhone X'te yer alan Apple logosu kısmında Huawei tarafında parmak izi sensörünü görüyoruz.

Ön yüzeyde ise kamera ve sensörler için ayrılan kısmın çentik olarak ayrıldığı gözüküyor. Tasarım noktasında bir hayli benzeyen bu yeni modelin alt çerçevesi ise iPhone X'e göre daha kalın bir yapıya sahip durumda. Mate 10 serisi ile pazarda iddialı bir konumda bulunan Huawei'nin 3 kameralı sistemi olması beklenen P20 serisi donanım tarafında bizlere neler sunacak yakın zamanda gerçekleşecek olan tanıtım ile göreceğiz.





PAYLAŞ