iPhone X Plus Çıkacak Mı? - Haberler - indir.com

iPhone X Plus Çıkacak Mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-14 10:28:20
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

2018 senesinde tüm iPhone ailesinin çerçevesiz hale geleceği ve ekran boyutlarında da değişiklikler yaşanacağı iddia edilmektedir. Sürpriz ise iPhone X Plus olabilir söylentileri internet aleminde dolaşmaktadır. İddiaların sahibi tabii ki de KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'dur.

Gelecek Sene İki Farklı iPhone X Görebiliriz!

Gelecek sene güncellenmiş olan 5.8 inç OLED ekranlı iPhone X modelinin beraberinde 6.5 inç OLED ekranlı bir iPhone X Plus modelinin de gelebileceği düşünülmektedir. Ek olarak da yeni 6.1 inç LCD ekranlı bir model de iPhone 9 olarak karşımıza çıkma ihtimalide konuşulmaktadır. Tüm bu tam ekran tasarımlı cihazlarda TrueDepth Kamera sisteminin de yer alması ile ön görülmektedir. Touch ID ise gelecek sene tamamen aramızdan ayrılacak gibi gözükmektedir.

Gelecek sene ikinci yarısı için yaklaşık olarak 120 milyon adetlik satış beklentisi bulunmaktadır. Yine de 2018 yılına ait modellerin iPhone satışlarında oldukça ciddi bir dönüşüm sağlayacağı düşünülmektedir. Bu yılın ikinci yarısında ise yaklaşık 80 milyon adetlik satış beklendiğini de not olarak düşmek isteriz.

Şu anda yeni tasarım ve Face ID teknolojili Apple amiral gemisinin fiyatı 999 $ dolardan başlamaktadır. 6.1 inç LCD ekranlı modelin 649-749 $ dolar aralığında bir fiyat etiketine sahip olacağı ve oldukça düşük çözünürlüklü ekran ile daha ucuz bir üretim materyalleriyle giriş ve orta seviye pazarını hedefleyeceği ifade edilmektedir.

Bu senenin akıllı telefon serisi 4.7 inç iPhone 8, 5.5 inç iPhone 8 Plus ve 5.8 inç iPhone X?ten oluşmaktadır. iPhone 8 serisi iPhone 6 ve sonrası modeller ile aynı ön tasarım ve LCD ekranı paylaşılmaktadır. OLED ekranlı bir üst seviye modelse yenilikler ile ön plana çıkmaktadır.





PAYLAŞ