iPhone X güvenli moda nasıl alınır? - Haberler - indir.com

iPhone X güvenli moda nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-02 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Apple’ın Home butonunu ilk defa kaldırmış olduğu modeli olan iPhone X kullanıcılarının iOS platformuna güvenli bir şekilde erişmesini sağlayan Güveli Mod işlevinin nasıl gerçekleştirileceğine bu içeriğimizde bakacağız. Apple’ın iOS işletim sisteminde cihazı güvenli moda almak için çeşitli yöntemler bulunuyor. Home butona sahip cihazlarda bu yöntem farklı olurken, home butonsuz versiyonlarda da farklı bir işleve sahip oluyor. Gelin şimdi iPhone X modelinde cihaz nasıl güvenli moda alınır bunun detaylarına bakalım.

iPhone X’i güvenli moda almak

Uygun fiyatlı iPhone 9'un yeni görüntüleri gün yüzüne çıktıUygun fiyatlı iPhone 9'un yeni görüntüleri gün yüzüne çıktı

Cihazınızda çeşitli durumlar düzgün çalışmadığı zaman iPhone X cihazınız kendini yeniden başlatma gibi hareketler yapabilir. Bu noktada iPhone X modelinizi güvenli mod ile başlatmanız öneriliyor. Apple iPhone X güvenli mod ile beraber iPhone X kullanıcıları, şüpheli uygulamaları kaldırma ve hatalar giderme gibi işlevleri güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirler. Gelin şimdi iPhone X’te güvenli mod nasıl aktif hale getirilir bakalım.

  • Güç ve Home düğmesine aynı anda basılı tutun.
  • Ekran karardığı zaman home düğmesini bırakın ve güç düğmesine basılı tutmaya devam ediyor.
  • Apple logosu gözüktüğü zaman güvenli mod yüklenmeye başlayana kadar ses açma düğmesine basılı tutun.
  • Telefon güvenli modda iken bazı ayarların Ayarlar menüsü bölümünde yer almadığını göreceksiniz.
  • Apple iPhone X güvenli modda iken güvenli moddan çıkana kadar her türlü üçüncü taraf hizmet ve uygulamaların da devre dışı kaldığını belirtelim. Güvenli modun ana özelliğinin bu olduğunu hatırlatalım.



iPhone kamera servisi kullanıcılarının konum bilgilerini paylaşıyor!iPhone kamera servisi kullanıcılarının konum bilgilerini paylaşıyor!
iPhone'lar artık kendi kendini tamir edebilecek!iPhone'lar artık kendi kendini tamir edebilecek!

PAYLAŞ