iPhone X Benzerli Sharp Akıllı Telefon Gözüktü - Haberler - indir.com

iPhone X Benzerli Sharp Akıllı Telefon Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-12 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ünlü televizyon üretici markası olan Sharp'tan akıllı telefon pazarına yönelik yeni hamleler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise marka ekran konusunda büyük gelişimlerine devam ederek yeni akıllı telefonları ile dikkat çekmeyi hedefliyor. Çin'in TENAA kayıtları ve Tayvan'ın NCC sertifikasyon kurumları tarafından doğrulanan yeni modele dair detaylar ortaya çıktı. Sharp Aquos S3 modeli olarak gözüken bu yeni cihaz tasarımı ile ön planda olan bir akıllı telefon olacak. Özellikle cihaz tasarımı iPhone X benzerliği ile bir hayli dikkatleri çekeceğe benziyor.

Genel itibariyle iPhone X'ten esinlenen tasarımda ön yüzeyde bir çentik ve arka bölümde ise dikey şekilde konumlanmış olan çift bir kamera görüyoruz. Ayrıca cihazın arkasındaki parmak izi tarayıcısıda tasarımı ile dikkat çeken noktalardan birisi olarak gözüküyor. Cihazın donanım tarafına baktıımızda modelde Snapdragon 630 işlemcisi ile beraber 4 GB RAM yada 6 GB RAM belleğinin olması bekleniyor. Depolama alanı tarafında ise 64 GB ile 128 GB'lık seçenekleri görüyoruz.

Cihaz ekran yapısı olarak 18:9 formatında geliyor ve 5.99 inçlik bu model 2160 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip durumda. Arka yüzeydeki çift kamera 12+13 megapiksellik olarak geliyor ve Aquos S3'ün ön yüzeyinde ise 16 megapiksellik bir kamera bulunuyor. 3100 mAh batarya büyüklüğüne sahip olan cihazın tanıtım ve çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.





PAYLAŞ