iPhone ve iPad için Türk Telekom Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

iPhone ve iPad için Türk Telekom Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Türk Telekom A.Ş.' nin abonelerine online işlemlerini web sitesine girmeden bulundukları herhangi bir yerden iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak yapabilmeleri için geliştirdiği Türk Telekom Online Hizmet uygulamasını bugün kullanıcılarına sundu.

Apple akıllı cihazlar için geliştirilen uygulama sayesinde Türk Telekom aboneleri fatura işlemlerini, kendilerine ait olan telefon hattına ait görüşme detaylarını, tarife değişikliklerini bu uygulama üzerinden gerçekleştirebilecekler. Ayrıca istek, arıza bildirimi ve şikayetlerini de uygulamayı kullanarak bildirebileceğiniz gibi kampanya kodlarına da yine uygulama üzerinden erişebilecekler. 

Abonelerine bulundukları yere en yakın olan Türk Telekom bayi ve ofisleri ile ilgili konum bilgisi de verebilen Türk Telekom Online Hizmet uygulamasında en yakın eczane ve sağlık kuruluşları gibi önemli bilgilerde bulunmaktadır. 

Turk Telekom abonelerinin tamamen ücretsiz olarak kullanabilecekleri bu uygulamayı sitemiz üzerinden aşağıdaki bağlantıya tıklayarak cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ